4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA U VELIKOM PROBLEMU: Odlazak Kahrimana sve izvesniji

Objavljeno: 25.06.15 u 10:16

Fudbalski klub Crvena zvezda po svemu sudeći nalazi se u velikom problemu. Ovog puta nije reč o finasijskom stanju u Ljutice Bogdana, već trenera Milorada Božovića muči – igrački kadar.

Naime, nakon briljantnih partija na Mundijalitu na kojem je dobio „zlantu rukavicu“ sve je izvesnije da će vrata kluba iz Ljutice Bogdana zatvoriti kapiten tima, Predrag Rajković.

Kao najozbiljniji kandidat za sada se izdvojio Milan, pošto je novi trener tog kluba Siniša Mihajlović spreman da iz klupske kase na račun crveno-belih za ovaj transfer uplati sumu od čak 3 miliona evra.

Međutim, da stvari budu gore po Zvezdu, iz kluba bi vrlo lako mogao da ode i drugi golman tima za koga se verovalo da će ove sezone sigurno stati među stative – Damir Kahriman.

Ova informacija koja je sinoć procurela u javnost, prema navodima izvora, vrlo verovatno je i istinita i nimalo ne bi trebalo da bude iznenađenje ukoliko bivši golman Vojvodine napusti klub.

Kako prenose srpski mediji, Kahriman se nalazi na radaru francuske Bastije i postoji velika je šansa da će ovaj fudbaler krenuti putem Lige 1.

U upravi crveno-belih koncenzus je već postignut i ukoliko želja francuskog kluba bude ozbiljna, Karhiman, koji je prošlog leta u Zvezdu došao iz Ukrajine, dobiće odrešene ruke i moći će da ode.

Ipak, njegov odlazak značio bi, praktično, da crveno-beli ostaju bez golmana, pa bi tako šansu mogao da dobije Filip Manojlović, rezervista Rajkovića na nedavno završenom U20 SP u Novom Zelandu.

Takođe, kao potencijalno rešenje za čuvara mreže tima s stadiona „Rajko Mitić“ spominje se i bivši golman OFK Beograda, Bojan Šaranov.

0
0

4 Komentara

  1. Rajkovica ne pustati za manje od 5 milona evra jer je poznato koliko vredi dobar golman a on je zvanicno najbolji na svetu do 20 god.i to obavezno treba iskoristiti jer ih nesto nema toliko kvalitetnih na trzistu.On prakticno mozda nebi imao mesta u 5-6 klubova na svetu a u svim ostalim bi bio prvi golman.Steta ako Kahriman ode jer je i on jako dobar.Dobro resenje bi bio Borjan ali on je vec potpisao za Bugare,tako da ce sigurno doci neko iskusniji od Manojlovica i Trkulje,verovatno Saranov.

    0
    0
    Odgovori
  2. Три милиона евра за голмана су велике паре да се не лажемо.Цена би могла да му скочи ако се пласирамо у ЛЕ.А,ако не шта онда !? Сурдулица,Лучани,Пазар!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ако Шаранова могу да доведу, за три милке морамо пустити Рајковића треба бити реалан, да се више не брукамо са оним шампон епизодама и слично, али под условом да игра те квалификационе европске, да бар прођемо Казахстанце и Шкоте. Тако ћемо обезбедити опстанак клуба и сачувати репутацију.

    0
    0
    Odgovori
  4. Nepotrebno se bavite glupostima.I da ode Rajkovic negde a sve je izvesnije da nece,onda ce otici krajem avgusta tako da bice na golu u par evropskih meceva,sigurno nece braniti Kokeza.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter