13
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BESPARICA: Partizan i Metalac odustaju od Evrokupa?

Objavljeno: 23.06.15 u 21:35

Košarkaški klubovi Partizan i Metalac mogli bi da se odreknu učešća u Evrokupu za narednu sezonu.

Crno-beli se nalaze u teškoj finansijskoj situaciji i veliko je pitanje u kakvom će sastavu uopšte ući u narednu sezonu. Zbog toga je procena uprave kluba da bi bilo najbolje da se odustane od učešća u Evrokupu i tako se smanje troškovi dugih i skupih putovanja. Odluku će doneti Upravni odbor.

Pod velikim znakom pitanja je i učešće Metalca. Prvi čovek Valjevaca dr Boško Đukanović je istakao da klub nema novca za učešće u drugom po jačini evropskom takmičenju, a problem je i hala u kojoj bi igrao Metalac. Tako bi Srbija sledeće sezone u Evropi mogla da ima samo šampiona ABA lige i prvaka Srbije Crvenu zvezdu.

0
0
13 Komentara
  1. Kakvog vodju imate nece te ni KSL igrati,
    Pitaj te postepenog Danilovića i Vujošević gde su pare.
    Prvog postenog je i rođeni.kum izbor nožem.
    Dukljana pitaj te koje slike ima u kuci i pošto su???
    Samo mi je zao Metalaca.

    0
    0
    Odgovori
    • Svaka ti cast! Sve znas samo ne znas da se pise „PITAJTE“ a ne „PITAJ TE“…
      Strasno je kome je sve dozvoljeno da komentarise…

      0
      0
      Odgovori
  2. ..Normalna i sasvim prirodna odluka i odgovor na trenutno stanje stvari u Srpskoj kosarci i drustvu,“ mozda bi trebali „da predstavljamo na dobar nacin trenutne organe vlasti koji na svaki moguci nacin urusavaju najvecu Srpsku KK SVETINJU-PARTIZAN-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!! Neka ih predstavlja njihov mutant projekat(koji ce trajati dok traje i ova vlast..) i dok im se smeje cela kosarkaska Evropa zbog toga.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Tako i treba… Niko ne mora da igra kosarku osim CrvenaZvezdaDivaFMPCovicVucic. To je plan velikog vodje i mora da se ispostuje do kraja.

    0
    0
    Odgovori
    • alo gorbarcicu, sta je ne svidja ti se kad ima neko da ti uzvrati, pa dosta je bilo vaseg terora, zar vam nije dosta sto ste za 13 godina dominacija kako vi to kazete unistili sve klubove u Srbiji zarad viseg interesa. Cim se pojavio neko ko moze da vam parira kmecite i kukate, niko vam nije kriv sto imate nesposbne ljude u upravi, na njih se zalite a nas ostavite da radim svoj posao. Ps nije vam vucic kriv, kriv je vas veliki mag dulence

      0
      0
      Odgovori
      • Fmpzvezda je osvojila titulu zato sto je najkvalitetniji tim i to je u redu. Nije u redu sto je tretman drzave nejednak. Forsira se fmpzvezda a gasi se Partizan. A to koliko je svima nama u Srbiji veliki vodja vucic kriv videcemo uskoro.
        Ako jednu od svih titula Partizan nije zasluzio kao bolji tim ja je se odricem odmah.

        0
        0
        Odgovori
        • Čuj ko kaže da tretman države nije jednak,šta da kažemo mi navijači „manjih“ klubova?

          0
          0
      • Naviklo je to druze da igra bez konkurencije,da samo oni postoje i samo njima ide lova,zato sada jaucu i lelecu jer drugacije ne znaju.Zvezda je igrala i sa sest igraca pa tada niko nije trazio pomoc i kukao,njima su ovi bar zavrsili ugovor sa nisom,a ona njihova klapa onda gledala samo da unisti zvezdu sto pre,niko nije hteo da pomogne!!!

        0
        0
        Odgovori
  4. Nije uopste bitno. Vazno je da novac iz budzeta Srbije ide direktno u kasu CZV. Neka svi propadnu, bitna je samo Zvezda( ko da samo ona igra kosarku). Jos jednom se pokazuje kako drzava gusi i unistava sport u Srbiji. Covic umesto da odgovara za pljackanje ovog naroda dobija jos novca u dzep. JADNA JE OVA SRBIJA. PODRSKA ZA DULETA VUJOSEVICA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter