4
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

BURA U BARU: Navijači Srbije zapalili zastavu Albanije!

Objavljeno: 10.06.15 u 20:08

U 20 časova u hali Toplice u Baru počeo je meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Crne Gore i Srbije, a uvertiru je obeležilo paljenje albanske zastave.

Naime, „orlovi“ će u Baru imati podršku naših navijača, to jest stanovnika koji se izjašnjavaju Srbima. Kako Mondo javlja navijači Crvene zvezde i Partizana iz grada na Jadranu su se okupili na trgu gde su pored nvaijnja palili baklje. U jednom trenutku zapaljena je zastava Albanije.

Kada su navijači Srbije stigli pred halu, pristalice Crne Gore su pokušale da se obračunaju sa njima, ali je policija sprečila veće incidente. Čeka nas dugo veče u Baru.

 

0
0
4 Komentara
  1. Nije tacno , nego su navijaci Srbije napali par navijaca Crne Gore jer sam bio blizu i vidio . Ne znam zasto uvjek mora da se pravi frka izmedju Crne Gore i Srbije ? Ej ljudi volite a ne mrzite…

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako vas nije sramota da pišete nešto ovako i da potpaljujete narod!!! Ništa od ovog se nije dogodilo što pišete a utakmica je protekla u fenomenalnoj atmosferi i bez i jednog incidenta! Sramota za jedan sportski portal!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter