0
AdmiralBet ABA Liga

DANILOVIĆ: Zbog Partizana nijedna reprezentacija neće ispaštati!

Objavljeno: 10.06.15 u 17:53

Predsednik Partizana Predrag Danilović rekao je da nijedna reprezentacija neće biti kažnjena zbog Partizana.

Danilović je rekao da će klub sačekati zvaničnu odluku FIBA o mogućem kažnjavanju klubova koji odluče da igraju Jadransku ligu.

– Partizana je da sve dok FIBA zvanično ne donese odluku 18. juna koje kazne će biti, ako budu kazne za Saveze čiji klubovi igraju Jadransku ligu, onda ćemo da vidimo šta i kako – rekao je Danilović, a prenosi Beta.

Legenda naše košarke je još dadola:

Treba taksativno da se nabroji koje su to kazne i da se vidi šta će biti sa hrvatskim savezon, s obzirom da Cedevita želi da igra Jadransku ligu zbog Evrolige. Prema nezvničnim informacijama koje imam, Hrvatska će sutra poslati pismo FIBA u kome se kaže da oni ne žele da igraju nijednu drugu ligu osim ove koja sada postoji. Tek od 18. juna kada budemo dobili, ako dobijemo, koje su to kazne, onda će Partizan zauzeti stav. Suština je da ako dođe do kažnjavanja, zbog Partizana neće biti kažnjena nijedna selekcija – zaključio je danilović.

Stav predsednika KSS Dragana Đilasa možete da pročitate OVDE, kao i da li je i kakav komentar imao prvi čovek Zvezde Nebojša Čović.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter