5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKI PEH: Reprezentacija Srbije ostala bez važnog igrača pred duel sa Danskom!

Objavljeno: 09.06.15 u 22:05

Vezni red reprezentacije Srbije biće znatno oslabljen u Kopenhagenu! Posle Dušana Tadića koji je otkazao svoj nastup zbog povrede, pripreme nacionalnog tima večeras je napustio novi fudbaler Ajaksa – Nemanja Gudelj.

Nemanja Gudelj napustio je pripreme reprezentacije Srbije u Beču i vratio se u Holandiju zbog povrede koju je zadobio na treningu.

Novi vezista Ajaksa obnovio je povredu skočnog zgloba koju je vukao tokom sezone, a pošto je medicinski tim procenio da mu je za oporavak neophodno još najmanje nedelju dana, stručni štab je odlučio da ga pusti kući.

Pored toga, stručni štab našeg tima procenio je da nema potrebe za naknadnim pozivom nekog novog igrača.

Gudelj je poslednje dve sezone proveo je u AZ Alkmaru, a od naredne sezone nosiće dres slavnog Ajaksa. Za reprezentaciju Srbije zabeležio je devet nastupa i postigao je jedan pogodak.

0
0
5 Komentara
  1. @šumadinac
    Naravno da nisam mislio na Racu Petrovica ili Fejsu ali od ovih pozvanih,bez problema bi to odigrao Luka Milivojevic,jer decko trci kao maratonac,ima izuzetan sut i ne zaostaje nista za Gudeljom.Matic je bez konkurencije ali ja ne vidim zasto bi igrali sa dva zadnja vezna,sad nam treba ofanziva,da probamo da dobijemo sve do kraja,jer nema mesta kalkulacijama.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koga boljeg majke ti Raću Petrovića nemoj da me zasmejavaš, nije Gudelj vrhunski igrač ali osim Matića pošto od Kuzmana i Kačara nema ništa boljeg realno nemamo

    0
    0
    Odgovori
  3. Od kada je Gudelj toliko vazan igrac za reprezentaciju da bi bili ovako bombasticni naslovi.Peh jeste ali za njega,dok za drzavni tim nije nista nenadoknadivo,jer uopste nije toliko vazan igrac,imamo dosta boljih na toj poziciji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter