0
Košarka

POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Navijači, Zvezda ima poruku za vas!

Objavljeno: 05.06.15 u 18:35

Crvena zvezda je ove sezone osvojila dva trofeja, Kup Radivoja Koraća i ABA ligu. Želi i onaj treći, titulu šampiona Srbije koju čeka jako dugo. 

Odlučujuće borbe za šampiona Srbije počinju. Polufinalna serija plej-ofa startuje u subotu, a crveno-beli u Pioniru od 18 sati dočekuju Mega Leks.

I zato imaju poruku upućenu navijačima konju prenosimo u celosti:

– KK Crvena zvezda ovim putem poziva sve svoje navijače da u finišu domaćeg šampionata pruže preko potrebnu podršku ekipi u nameri da osvoji još jedan trofej, ukupno treći ove sezone i tako na veličanstven način kruniše izuzetno uspešnu takmičarsku godinu.

Neophodna je potpuna mobilizacija svih zvezdaških snaga kako bi se veoma duga i naporna sezona trijumfalno okončala. Zato apelujemo na sve one kojima su crveno-bele boje u srcu da od subote 6. juna, pa sve do završetka plej-ofa na svakoj utakmici budu uz Zvezdine košarkaše, jer samo zajedno možemo do tako željenog uspeha i trofeja koji se čeka punih 17 godina.

Izabranici trenera Dejana Radonjića su u ovoj sezoni, u kojoj su već osvojili Kup Radivoja Koraća i šampionski prsten ABA lige, odigrali više od 75 utakmica i dodatna energija sa tribina koju mogu da im pruže Zvezdini navijači je od neprocenjive vrednosti. To će biti njihova dodatna snaga i motiv da se bespoštedno bore i nikada ne predaju. Važnost koju navijači imaju za klub isticana je mnogo puta, a sada ona još više dobija na značaju.

I zato – NAVIJAČI DOĐITE, SADA JE VAŽNO – piše na sajtu Crvene Zvezde.

Crveno-beli su dominirali i u prvom delu KLS, a da je to tako možete se uveriti OVDE. Veliku pažnju javnosti uvek privuku i kazne, pa pogledajte ko je bio na tapetu posle 14. kola.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter