0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN TRENER NESTRPLJIV: Na pravom smo putu i jedva čekamo početak plej-ofa!

Objavljeno: 31.05.15 u 16:29

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je njegov tim na dobrom putu da ostvari zacrtani cilj u regularnom delu Superlige, kao i da igrači, ali i on jedva čekaju početak borbi za naslov šampiona Srbije.

Crvena zvezda je u petak uveče igrala u Železniku protiv ‘bratskog tima’ FMP-a i ostvarila je 12. vezanu pobedu u Superligi Srbije, zadržavši tako maksimalan učinak u nacionalnom šampionatu.

– Došli smo u Železnik sa idejom da uzmemo nove bodove, a uspeli smo još dosta toga da uradimo. S obziorm na ritam i veliki broj utakmica, nastavljamo sa našim planom i sa željom da u sledećem periodu budemo na nivou igara iz onog dela sezone kada smo bili najbolji – rekao je trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić.

On je istakao da kako se bliži početak plej-ofa svi u klubu su podređeni tome i jedva čekaju da on počne, s obzirom da su u očima javnosti upravo oni označeni kao glavni favoriti za osvajanje titule, i pored Partizana koji je 13 godina uzastopno šampion.

– Naša želja je da budemo prvi u ligaškom delu sezone i na dobrom smo putu da to i ostvarimo. Nadam se da ćemo biti zdravi, jer kao, što i sami vidite, svaki put neko odsustvuje. I ovog puta smo u timu imali i rovitih igrača, nadam se da ćemo to da izbegnemo kada dođe plej-of koji jedva čekamo da počne.

Kao što je i sam rekao, u svakom meču neki igrač izostane zbog povrede. Protiv FMP-a u Železniku nije bilo plejmejkera Stefana Jovića, a Radonjić je objasnio i razlog tome.

– Jović nije igrao iz prventivnih razloga. U timu nije bio ni prošli put u duelu sa Konstantinom, a vrlo je verovatno da će preskočiti i sledeću utakmicu sa Vojvodinom. Nadam se da ćemo posle tog meča biti kompleti i da ćemo imati sve igrače potpuno spremne – zaključio je Radonjić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter