0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PAUNOVIĆ: Baš nismo imali sreće

Objavljeno: 31.05.15 u 12:49

Selektor reprezentacije Srbije do 20 godina Veljko Paunović rekao je da njegova ekipa nije imala sreće u prvom meču na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu.  

Orlići su poraženi od Urugvaja 1:0 iako su odigrali dobar meč i propustili nekoliko prilika.

– Moram da čestitam svojim igračima na odličnoj igri, nemam ništa da im zamerim, u fudbalu se dešavaju i ovakvi dani iz kojih moramo da izađemo još jači. Sigurno je da smo zaslužili makar bod, imali smo inicijativu sve vreme, dominirali, predstavili smo svetu naš stil igre, dokazali smo da možemo da se ravnopravno takmičimo i na ovom nivou – rekao je Paunović i dodao:

– Jednostavno nismo imali sreće da postignemo gol i tako materijalizujemo sve dobro što smo prikazali na terenu. Imali smo 15 udaraca prema golu, ali nismo uspeli da zatresemo mrežu, dok je protivnik iskoristio svoju priliku. Definitivno, ovo jeste „grupa smrti“ kako su je svi nazivali, ali mi smo i dalje živi. Okrećemo se sledećem protivniku – rekao je Paunović. 

Naredni meč Srbija igra u sredu od devet časova po našem vremenu sa Malijem koji je u provm kolu bio bolji od Meksika sa 2:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter