1
Evropske lige

MLADIĆU, MNOGO SI OBEĆAO: Fantastičan gol nove nade evropskog fudbala u debiju za Mančester Siti (VIDEO)

Objavljeno: 28.05.15 u 15:35

Ako do sada niste čuli za Džorža Evansa, a imali ste prilike ukoliko ste pratili takmičenje mladih timova u Ligi šampiona, posle ovog gola njegovo ime ćete sigurno zapamtiti.

 Mančester Siti se, kao i mnogi klubovi koji su završili svoje takmičarske sezone, nalazi na postsezonskoj turneji. Trenutno su na američkom kontinentu, gde su sinoć, ili bolje rečeno, noćas igrali prijateljski meč protiv Toronta.

Trener ‘Građana’ Manuel Pelegrini iskoristio je priliku da na put povede nekoliko mladih igrača, koji bi po onome što prikazuju, vrlo brzo mogli da dođu u najuži  izbor za prvi tim. Najviše se istakao Džordž Evans koji je na noćašnjem meču postigao odlučijući pogodak i to na svom debiju u dresu prvog tima Mančester Sitija.

Čak 84 minuta nijedan tim nije mogao da dođe do gola, iako tim se tim Sitija meri milionima evra. A onda je mladi Evans prihvatio loptu i pokazao šta bi gledaoci širom sveta mogli da gledaju od njega u narednim godinama.

(youtube / Toronto FC)

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter