0
ATP

NOVAK ĐOKOVIĆ: Konstatno isto pitanje, hoću li osvojiti Rolan Garos?

Objavljeno: 23.05.15 u 11:51

Najbolji teniser planete, Novak Đoković, očekuje pohod na jedinu Gren slem krunu koja mu u karijeri nedostaje. Titulu u Partizu, na Otvorenom prvenstvu Francuske.

Kao što je poznato, srpskom igraču nedostaje samo pehar sa Rolan Garosa da bi se pridružio malobrojnim legendama koje su osvajale titule na sva četiri najznačajnija teniska turnira.

Upravo pitanje „hoće li osvojiti Rolan Garos“ jeste jedna od stvari koje motivišu Đokovića. Barem tako tvrdi.

– Ponovo se suočavam sa tim već čuvenim pitanjem, hoću li konačno uspeti da osvojim Rolan Garos? To me stalno pitaju, a pitam i ja sam sebe – isken je Đoković.

– Ali, ne muči me ta tema, niti me umara. Rekao bih da me motiviše, daje mi inspiraciju. Trudiću se da budem koncentrisan u svakom trenutku na terenu, i da idem korak po korak. Razmišljam pozitivno i nadam se najboljem – rekao je srpski teniser.

– Trudio sam se da maksinalno spreman dočekam Pariz, osećam svežinu kako u telu, tako i u glavi. To je potrebno kako bih izdržao napore i dugačke mečeve na ovoj podlozi. Vredno sam radio sa celim svojim timom, veoma ozbiljno prihvatam svoje obaveze i to bi trebalo da donese rezultate – podvukao je Đoković.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter