0
Evropske lige

FOTO: Twitter, twitter.com/AVFCOfficial

SADA ZA STALNO: Skot Sinkler u Aston Vili na četiri sezone

Objavljeno: 20.05.15 u 09:29

Čelnici Aston Vile kompletirali su transfer 26-godišnjeg krilnog igrača Skota Sinkera iz Mančester sitija.

Sinkler fizički neće menjati sredinu, pošto je na „Vila Park“ stigao u januaru na pozjamicu, ali je sada potpisao četvorogodišnji ugovor sa ovim klubom koji je „preživeo“ sezonu u Premijer ligi.

Sinkler nije uspeo da se izbori za regularno mesto u timu Mančester sitija nakon što je u ovaj klub stigao iz Svonsija u avgustu 2012. godine.

– Jako sam srećan. Imali smo sjajan završetak ove sezone i sada se radujem sledećoj sezoni i jedva čekam da počne – kazao je Sinkler.

– Takođe, sve ovo je sjajna stvar i za mene i za moju porodicu, pošto konačno mogu da se skrasim. Za svakog igrača je vrlo važno da oseća stabilnost. Verujem da će mi ugovor pomoći da igram još bolje i da pomognem timu da napreduje – istakao je Sinkler.

– Mnogo je drugačije kada ste negde pod ugovorom u odnosu na pozajmicu. To je značajno jer kada si vezan ugovorom, osećaš stabilnost. Uzbuđen sam što sam u klubu kao što je Aston Vila – prepun je reči hvale ovaj napadač.

– Mogu slobodno da kažem da sam trenutno najsrećniji u dugu vremena. Ovo je prelomna tačka moje karijere u kojoj ona može da krene uzlazno. Oduvek sam voleo svaki minut na terenu. Sada, biti stalni igrač Aston Vile je fenomenalan osećaj – podvukao je Sinkler.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter