7
Košarka

FOTO: KKCZ

ČOVIĆ DIREKTNO PROZVAO FUDBALSKI KLUB: Nelogično je da mi dobijamo manje novca

Objavljeno: 14.05.15 u 22:36

Prvi čovek KOšarkaškog kluba Crgvena zvezda Nebojša Čović dao je danas zanimljivu izjavu tokom ceremonije dodele nagrade najboljima koju je organizovala Evroliga.

Naime, on je otuptovao u Madrid kako bi u ime Bobana Marjanovića primio trofej za najboljeg igrača ligaškog dela Evrolige, a tom prilikom je imao šta da poruči čini se državnim organima, ali i kolegama iz drugih klubova koji su pod kapom Sportskogg društve Crvena zvezde.

– Zvezda polako dostiže reference koje bi trebalo i da ima u Evropi i u Evroligi. Trudićemo se da taj standard držimo. Naravno, za to nam je potrebna podrška. Nelogično je da dobijete mnogo manje novca od nekih drugih koji gube od onih kojima su dali dresove. Naravno, aludiram na fudbalski klub. I tu je tačka, Čovićeve reči prenosi Žurnal.

Podsećamo da je FK Crvena zvezde u sredu pozajmio garnituru dresova kragujevačkom Radničkom pošto su gosti stigli u Beograd u crvenom kompletu. Gostima je čini se prijalo da igraju u prošlosezonskim teget dresovima jer su igrali šampionski i na kraju su pobedili Lalatovićev tim sa 2:1.

hotsport.rs

0
0
7 Komentara
  1. COVIC JE CAR PARTIZANOVCI CE DA PUKNU OD MUKEA TAMAN SU POMISLILI DA JE ZVEZDA PUKLA UGASASENA KAD ONO KAO PTICA FENIKS IZ PEPELA U TROFEJE SLEDECEV SEZONEN U TOP OSAM

    0
    0
    Odgovori
  2. Ostavite coveka na miru da uziva zajedno sa nama u svemu onome stoje uradio sa Zvezdom.VELIKO hvala Nebojsa pozdrav LAJKOVAC.

    0
    0
    Odgovori
  3. sve mu je unapred sracunato i … da ostvari licnu koris i profit . koji je ovo : uvlakac , podlac , malipulant , lazov , prevarant i … 1) zasto on na dodeli bobijevog trofeja i da primi bobijevog trofej ??? da li je obradovic bio tamo , da umesto bjelice primi trofej ?! TO JE UVLAKAC … KAKVOG RAVNOG NJEMU NEMA … !!! 2) kako koristi svaku priliku da se kao UVLAKAC svugde uvuce . isto tako je u Srbiji sve uradio… 3) da bi pare za svoj privatni klub namaknuo : kao pljuje po fkcz a pre neki dan karadzica sa terzicem napade za perfidne radnje … kako ovo sroci a da ga sramota nije … to u prevodu znaci : da vlast sa PLJACKOM nastavi i PLJACKU poveca za veci iznos od onoga koji je do sada za svoj privatni klub dobijao . covicu , covicu … dani su tebi i tvom MUTANTU od FMP-a odbrojani … jer oni koji do sada stajase i u svemu te podrzase u tvom planu i programu … shvatise da ces ih na severnoj tribini RUPE kao lidere ( navijaca ) ugroziti . covicu kad tikva pukne ( a zrela je da pukne ) SMRAD CE SE OD RUPE DO BG. PREDGRADJA-ZELEZNIKA NEVEROVATNOM BRZINOM I JACINOM OSETITI … ako u tom SMRADU prezivis , bices u istoriju sporta ( kosarke , fudbala …) upisan kao najveci : UVLAKAC, MANIPULANT, LAZOV, PREVARANT, I …

    0
    0
    Odgovori
      • Ma boli nas qr*c zemljače,kriza je sada a ona će proći…kk mutant će biti u problemu kao i vi navijači kad pravu zvezdu izvučete iz zamrzivača. Lepo kolo se oplelo Čovići- Vučići – Đukanovići…ima sve da se puši…

        0
        0
        Odgovori
  4. Ha ha…coravi u fk ne moze da dodje na red od Tvorzica,Kokeze…ali zsto u kk sam sa gospodjom samo trosi drzavne pare

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter