0
Evropske lige

IZ LACIJA GRME: Sudije su nas uništile protiv Intera

Objavljeno: 11.05.15 u 15:51

Sportski direktor Lacija Ilji Tare ne krije svoje nezadovoljstvo suđenjem u utakmici protiv Intera gde smatra da su greške sudija bile glavni uzrok poraza njegovog tima protiv nero-azura. 

– Neopravdano smo dobili dva crvena kartona, samim tim Interu je bilo mnogo lakše da igra protiv nas. I to nije sve. Prvi Interov gol je trebalo da se poništi jer je Geri Medel pre toga bio u ofsajd poziciji. Takođe sumnjam da je bio penal za njih, a o crvenom kartonu za Marketija, da i ne govorim, veoma je teško ostati miran u ovakvoj situaciji – rekao je Tare.

Albanac sa italijanskim pasosem takođe tvrdi da neko namerno želi da sabotira sav trud koji je Lacio uložio u ovu sezonu.

– Ovo je bila mnogo važna utakmica za moj tim. Sve naše ambicije i sve što smo učinili do sada za ovih godinu dana teškog rada, palo je u vodu zbog odluka određene grupe ljudi i zaista je teško odbraniti se od toga, tvrdi direktor Lacija.

Lacio je u utakmici 35. kola Serije A izgubio na svom stadionu od Intera rezultatom 2:1, a u sledećoj rundi nebeskoplavi će ići na teško gostovanje u Đenovu, gde će snage odmeriti sa Sampdorijom.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter