9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

KRAJ ŠAMPIONSKE ZVEZDE: Osipanje jezgra tima već po kraju KLS, prvi odlazi…

Objavljeno: 10.05.15 u 11:01

Kako stoje stvari, knjiga istorije koju je pisala generacija košarkaša Crvene zvezde iz sezone 2014-15. u kojoj su se okitili šampionskim prstenjem regionalne ABA lige, mogla bi uskoro da dobije svoj epilog

Preciznije rečeno, sastav crveno-belih koji će naredne sezone igrati Evroligu u ovom trenutku deluje kao krajnje neizvesan. 

Kao što je poznato, putem NBA lige vrlo lako bi mogao da ode Bobi Marjanović, a tokom dana javnost je šokirala informacija da bi Nikola Milutinov vrlo lako mogao da zameni crno-beli dres crveno-belim.

Ipak, pre svih njih, iz kluba bi mogao da ode trener Dejan Radonjić, piše portal Kurir.

Dejanu Radonjiću ugovor sa Crvenom zvezdom ističe po okončanju Superlige, a je sa Malog Kalemegdana čelnici su već najavili da će on i sledeće sezone da vodi crveno-bele.

Međutim, odlične partije i uspesi njegovog kluba imale su odjek u inostranstvu, pa je tako Dejan Radonjić, od dežurnog krivca kod navijača Crvene zvezde, postao jedan od traženijih trenera u Evropi.

Navodno, Radonjića bi na čelu kluba rado vidli funkcioneri španskih ekipa Valensija i Laboral Kuća. Upravo su ti timovi na svojoj koži osetili kvalitet Radonjića budući da ih je Zvezda pobedila ove sezone u Evroligi u Beogradu, ali i Španiji.

Ipak, do kraja šampionata ostalo je dovoljno, nove promene ne bi trebale nikoga da iznenade, tako da je ova priča pod znakom pitanja.

hotsport.rs       

0
0
9 Komentara
  1. Ako ce mo iskreno briga me i za zvezdu i partizan to su propali klubovi u ovoj nasoj predivnoj Srbiji 😛 ALI ONAJ PSIHOPATA DUSKO VUJOSEVIC PRVI TREBA DA LETI IZ PARTIZANA… Za zvezdu necu pricati nista jer nema sta da se prica ni o kome, ali za tog psihopatu reci nemam, iako navijam za partizan, ali niti pratim nesto posebno sport, ako ce mo realno ja ne znam ni ko igra u Partizanu, znam mozda par igraca i to je to, naravno jer me ne zanima, i uopste za fudbal i kosarku svi znaju samo partizan zvezda nista vise, niko ne zna da se osnovao Zenski Fudbalski Klub RAD! Niko o tome ne spekulise… Zalosno. Toliko od mene i pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Haha pozdrav za novinara iz grobarskog tabora koji izgleda ne moli Boga za zdravlje i sreću već za loše dane Crvene Zvezde. Jedno su želje, drugo su mogućnosti. Počinje ZVEZDINA ERA, pomirite se sa tim. :*

    0
    0
    Odgovori
  3. Kraj sampionske Zvezde ??? Ide jedan igrac i mozda trener, zanima se Valensija za njega . Ko se sve danas bavi novinarstvom . Pise covek sta bi on volio da se desi !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter