1
Evropske lige

KAKAV HENDIKEP ZA REPREZENTACIJU: Dušan Tadić najverovatnije završio sezonu?

Objavljeno: 04.05.15 u 10:05

Kako navode engleski mediji Dušan Tadić je najverovatnije završio ovu sezonu zbog povrede prepona koja ga već neko vreme muči.

Dobra vest bila je osvajanje titule Branislava Ivanovića i Nemanje Matića, ali i loše vesti za selektora fudbalske reprezentacije Srbije Radovana Ćurčića stižu iz Engleske. Naime, kako prenose mediji sa ostrva, fudbaler Sautemptona Dušan Tadić već duže vreme je van stroja zbog povrede prepona zbog koje će najverovatniije odusustvovati do kraja sezone.

Tadić ove sezone nije imao puno sreće sa povredama, dosta mečeva je propustio, a mogao bi i jedan od odlučujućih duela reprezentacije Srbije u Kopenhagenu protiv Danske. Do tog duela ima nešto više od mesec dana, ali je već sada problem i veliko pitanje hoće li Dušan Tadić moći da pomogne našoj selekciji u poslednjoj bitci za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

hotsport.rs  

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter