1
TimeOut

Uhapšena zvezda američkog rvanja /VIDEO/

Objavljeno: 23.11.12 u 17:56

Selest Bonin (26), poznatija pod umetničkim imenom Kejtlin uhapšena je u Detoritu zbog brze vožnje. Ova lepotica inače je zvezda amerčkig rvanja tačnije zabave pod nazivom World Wrestling Entertainment.

Vrlo brzo po njenom hapšenju, procurela je njena fotografija napravljena prilikom privođenja u poslicijsku stanicu.

“U potunosti sam kooperativna sa policijom u rasvetljavanju ovog slučaja” rekla je Kejtlin koja je morala da plati 200 dolara kaucije za izalzak iz zatvora.

Pošto su šefovi ovog zabavnog rvačkog karavana prilično opušteni po ovom pitanju pretpostavlja se da je definitivno u pitanju samo prebrza vožnja i da ovaj sluča nema veze sa vožnjom pod uticajem alkohola ili narkotika.

U svakom slučaju red je da se upoznamo sa delom lepe Kejtlin i zato smo pripremili video sa jedne od njenih borbi. Uživajte!

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title UhapÅ¡ena zvezda američkog rvanja /VIDEO/ | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello. Very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am happy to locate numerous useful info here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter