5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POUZDANI IZVOR: Bobinator odlazi, ali na kraju ni u Barsu, ni u Real, već u…?

Objavljeno: 27.04.15 u 15:05

Nakon što je oduševio košarkašku javnost u Evropi posle briljante sezone u Evroligi, Boban Marjanović će karijeru nastaviti u NBA ligi.

Kako prenosi portal eurohoops.net, pozivajući se na svoje pouzdane izvore, Marjanović će već naredne sezone otići u najjaču ligu na svetu. 

Podsetimo, za Marjanovića je veliko interesovanje pokazala Barselona, ali i Olipmijakos i Real Madrid, međutim po svemu sudeći neće ostati u evropskoj košarci. 

Marjanovic NBA

Bobi Marjanović je na kraju ove sezone slobodan igrač u izboru nove sredine, tako da Crvena Zvezda nema pravo na obeštećenje.  

Zvezdin centar bio je MVP ligaškog dela takmičenja Evrolige sa prosečno 16,6 poena i 10,7 skokova, a oborio je i neke važne rekorde.

Inače, Marjanović je ponovo jedan od najboljih igrača Zvezde u finalnoj seriji ABA lige, pošto crveno-bele deli jedna pobeda od osvajanja trofeja.

hotsport.rs

0
0
5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter