0
Evropske lige

PSŽ SILAN, ALI ALARM GORI: Lil razbijen u komade, ali je pobegao Ibra!

Objavljeno: 25.04.15 u 19:22

Nakon ispadanja PSŽ-a od Barselone u četvrtfinalu Lige šampiona, Zlatan Ibrahimović je odlučio da se odmori od fudbala.

PSŽ danas u prvenstvu igra protiv Lila na „Parku prinčeva“ bez svog najboljeg igrača, koji će propustiti i utakmicu protiv Meca u utorak.

Ibrahimović je nakon poraza od Bordoa kažnjen prvo sa četiri utakmice, a zatim mu je kazna smanjena na tri, pa će se na teren vratiti protiv Nanta.

Šveđanin je očito odlučio da iskoristi slobodan vikend, pa je „zbrisao“ iz Pariza. Za to je zatražio dva slobodna dana, no u klubu ne znaju gde je otišao njihov najbolji igrač.

Ibrahimović je nedostupan ostatku sveta, a na treningu bi trebalo da se pojavi u ponedjeljak. Ukoliko pobede Lil, Parižani mogu da preuzmu vrh tabele nakon remija vodećeg Liona protiv Sent Etjena.

Za to vreme, ekipa PSŽ-a demolirala je Lil rezultatom 6:1. Goleada je počela već u 1. minutu preko Maksvela. Samo tri minuta kasnije Kavani je duplirao prednost. 

Laveci je prvo u 33. minutu pogodio za 3:0. Do poluvremena PSŽ je postigao i četvrti gol pošto je isti igrač bio siguran u finišu prvog dela igre.

Ekipa Lila utešni pogdak postigla je u 59. minutu preko Base. Ipak, Edison Kavani je u 73. minutu pogodio za 5:1, da bi konačnih 6:1 postavio Edison Kavani iz penala u 77. minutu.

hotsport.rs    

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter