0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

PERIĆ: Idemo na pobedu i na Islandu

Objavljeno: 25.04.15 u 16:25

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić rekao je u subotu da se nada pobedi nad Islandom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

– Idemo da izborimo najbolji plasman i idemo na pobedu. Razmišljamo samo o rezultatu koji će da nas dovede do toga. Igramo sa jednom reprezentacijom koja ima visoki rejting, koja će se sigurno potruditi da u ovim kvalifikacijama izbori učešće na Evropskom prvenstvu, rekao je Perić, a prenosi Rukometni savez Srbije.

– Sigurno je da će na svom terenu uraditi sve da izbore pozitivan rezultat. Mi se za ovu prvu utakmicu pripremamo kao da je ona jedna jedina, dok revanš u Nišu dolazi posle, dodao je on.

Rukometaši Srbije okupili su se u beogradskom Hotelu In uoči utakmica u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo. Utakmica trećeg kola Grupe četiri izmedju Islanda i Srbije igraće se u sredu od 21.30 u Rejkjaviku, a u nedelju 3. maja izabranici Dejana Perića ugostiće Island u Nišu, a ulaz u dvoranu Čair biće besplatan.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter