0
Evrokupovi

RAFAEL BENITEZ: Videćemo da li ću ostati, sve zavisi od planova Napolija

Objavljeno: 24.04.15 u 08:24

Šef struke Napolija, Rafael Benitez izjavio je nakon plasmana u polufinale takmičenja u Ligi Evrope da će o svojoj budućnosti u ekipi odlučiti kada bude video „planove tog kluba“.

U poslednje vreme Benitez se u italijsnkim medijima ocenjuje kao „odlazeći trener“ a sve glasnije se priča o eventualnom dolasku Siniše Mihajlovića

Napolitanci su svoju kartu među četiri najbolja tima obezbedili u četvrtak odigravši nerešeno sa Volfsburgom 2:2 na svom „San Paulu“, pošto su u prvom susretu slavili sa ubedljivih 4:1.

– Borili smo se protiv snažne ekipe, ali moji momci su odigrali fantastično i u prvom i u drugom meču – rekao je Benitez posle meča.

Ovo je prvo polufinale jednog evropskog takmičenja za Napoli nakon 26 godina i možda su i glavni favoriti za osvajanje titule. 

– Veoma je dobro što se nalazimo ovde. Očekuju nas sjajni izazovi i u Seriji A i u Evropi – jasan je Benitez.

Napoli će žreb dočekati uz Dnjepar, Fiorentinu i Sevilju, timove koji su takođe večeras obezbedili plasman u polufinale Lige Evrope.

– Oni su svi veoma dobri timovi i sigurno da neće biti lako. Videćemo koga ćemo da dobijemo, ali svakako ćemo se sa njima suočiti sa poštovanjem, ali smo i svesni našeg kvaliteta – istakao je Benitez.

– Mislim da smo u ove dve utakmice pokazali da smo jaka ekipa. Ukoliko bih mogao da biram, sa Fiorentinom bih se radije susreo u finalu nego sada – veruje španski trener.

Benitez je ponovo upitan o svojoj budućnosti u klubu i potvrdio je da sve zavisi od projekta koji predsednik Aurelio De Laurentis bude „lansirao“.

– Sačekaću. Razgovaraćemo za par dana, želim da znam kakvi su mu planovi za budućnost, a ukoliko se on slaže, ja sam takođe deo iste. Ništa se još uvek nije promenilo – podvukao je strateg Napolija.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter