13
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

INCIDENT: Ko je želeo da se obračuna sa Lukom Mitrovićem? (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.15 u 10:05

Incident koji se dogodio u tunelu ispred svlačionica u kom su akteri bili jedan od navijača Crvene zvezde i trener Partizana Duško Vujošević bacio je se senku na četvrti meč polufinala plej-ofa ABA lige. Ipak, to nije bio jedini incident o kome svedoči druga kamera u tunelu Pionira.

Naime, kada je kapiten Crvene zvezde, Luka Mitrović dao izjavu televiziji Sportklub, prošao je pored mesta gde se dogodio sukob Vujoševića i jednog od navijača crveno-belih, pokušao je da smiri situaciju, ali je njemu prišao drugi čovek i uneo mu se u lice. Žandarmerija je brzo reagovala i situacija se smirila.

hotsport.rs

0
0
13 Komentara
  1. Луку Митровића не треба дирати, ни оног Дангубића, Дангубић јесте јањичар, али прешао је због пара у ФМП, ал зато Блажића, Лазића, Калинића, ако их неко сретне у граду, неће им помоћи ни жандармерија ни војна полиција колико су антипатичне особе!

    0
    0
    Odgovori
  2. Mnogo visoko lete Panteri 🙂 Dule ima vise osvojenih trofeja sa Partizanom nego oni odigranih evropskih utakmica!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Mislis otetih trofeja. Pokusali ste opet na kvarno kao u zadnjih petnaest godina,tucom,provokacijama,cim ne ide vi napravite guzvu pa optuzite zvezdu,tom zlu je konacno dosao kraj. Nula od kluba,nula od trenera,klasicni manipulatori sve ove godine.

      0
      0
      Odgovori
      • Чекај само не разумем ово твоје потписујеш се као Турски коњаник(Делија) А ту навијаш за ФМП, тј Црвена Звезда ТЕЛЕКОМ, зар Цигани не навијају за Црвену Звезду, а не за Црвену Звезду Телеком ?

        0
        0
        Odgovori
  3. Jadno i bedno ponasanje,tuku,udaraju bahate se!!!Uvek im je neko kriv kada izgube i samo se protiv njih radi!!!Ne znaju sportski da podnesu poraz i cestitaju,sve je doslo na naplatu!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Cigani pljuvaci neka prvo provere informacije pa onda pljuju. Dule je kriv sto je vodja navijaca pusten tu gde je bio i verovatno kriv sto ga je ovaj provocirao. Provokatori ste najstrasniji a zna se i zbog cega je taj huligan bas tu bio. Uglavnom posao je odradio do kraja. Pametnom dosta

    0
    0
    Odgovori
    • Vidim djigerica ti se trese opasno. Nikad vise necete igrati evro ligu,pomiri se sa tim. Dosta je bilo zuluma. Sad samo mozes na pecanje sa Pavlakom i svoim magom bolesnim,nista drugo ti ne preostaje zagorac.

      0
      0
      Odgovori
  5. to je sef obezbedjenja, inace telohranitelj „uspehnih poslovnih ljudi“.
    Odmah u zatvor, nasao na detetu da se mangupise, neka dodje u subotu da se sili.

    0
    0
    Odgovori
  6. To je covek iz BiS stita! Mislim da je on drugi covek u toj firmi, bivsi pandur! Protiv buducnosti je napravio incident sa onom devojcicom sto je usla na parket na poluvremenu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter