6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NA ŠTA LI JE MISLIO? I mi želimo isto suđenje kao što je Partizan imao pred našim navijačima!

Objavljeno: 17.04.15 u 23:49

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je pred nastavak polufinalne serije ABA lige da njegov tim zaslužuje makar istovetno suđenje pred Partizanovom navijačima, kao što su to crno-beli imali kada je Zvezda bila domaćin.

Dosta se prašine podiglo oko sudijskih odluka u samoj završnici drugog duela između Crvene zvezde i Partizana. Saša Pavlović je bio u klinču sa Brankom Lazićem, dosuđena je obostrana lična greška koja je razljutila navijače Zvezde, ali se i pre toga dogodio momenat koji nije okarakterisan kao faul nad Akojonom po mišljenju pristalica Partizana.

Na sve to trener Zvezde Dejan Radonjić nije imao komentar, tačnije nije želeo da komentariše suđenje, ali je dva dana posle utakmice ipak nagovestio svoje mišljenje o arbitraži na prethodnim duelima.

– Nadam se da ćemo i mi imati isti tretman i suđenje kao što je imao Partizan u prva dva meča pred našim navijačimaaludirao je Radonjić na sporni detalj i obostranu ličnu grešku Laziću i Pavloviću.

Radonjić je govorio i o izuzetno lošem učinku najboljeg igrača Evrolige Bobana Marjanovića, kojeg neočekivano nije mnogo koristio u prve dve utakmice polufinala ABA lige.

– Marjanović je tokom sezone mnogo puta pokazao kvalitet, dosta mečeva u EL su fokusirali odbranu na njega, sa udvajanjima i drugim taktikama. U tim situacijama je odlično reagovao. U narednim mečevima treba da očekujemo bolje partije. Nije mu lako, prema njemu postoji drugačiji odnos nego u Evroligi, dobija udarce i po nogama, teško mu je da dođe do pozicije da može da ima bolju realizaciju. Očekujem već sutra bolju partiju koja će nam dati dodatni impuls – objasnio je Radonjić.

Iako je Partizan sada preuzeo prednost domaćeg terena, trener Zvezde veruje da njegovi igrači mogu do konačnog trijumfa i ostvarenja cilja.

– Partizan ima prednsot. Posle našeg izdanja u drugom meču, napravili smo analizu, videli gde smo grešili, ostajen nam da popravimo određene segmente igre kako bi vratili brejk u jednom od naredna dva meča. Imamo sutra i prekosutra dve prilike da napravimo brejk, moramo da pokažemo kvalitet igrajući u takvom ambijentu – zaključio je Dejan Radonjić.

Ovde pogledajte i kako su Radonjić i Vujošević ‘plesali’ po terenu za vreme utakmica.

hotsport.rs

0
0
6 Komentara
  1. Opet vam je Tole kriv…Ako igrate fudbal Tole i sudije kradu zvezdu ako igrate kosarku Tole i sudije kradu zvezdu u Evropi kad izadjeti u EL pitaju ko su ovi indijanci u tel avivu i ispadnete jer Tole i sudije kradu.U fudbalu u Evropi ne primaju indijance opet Tole kriv.Tole je izgleda svemoguc ili je zvezda&fmp slaba.Odluka je laka,pametno me dosta zagrizenim navijacima dzaba…

    0
    0
    Odgovori
  2. A kako Vilijams davi Murica, Blazic udara namerno Milutinova?
    Pre obostrane licne Pavlovicu i Lazicu, kako je lepo sa dve ruke Lazic odgurnuo Akonjona?
    Pa ljudi da li ste realni…na koje sudjenje se vi zalite?

    0
    0
    Odgovori
  3. daje milutinova drzao marjanovic svebi novine pisale a vujosevic bi prozivo sve zivo telegraf je objavio snimak bar u 10 napada cist faul ali toje partizan vrsi pritisak i non stop kuka i nije samo milutinov drzao marjanovica vec i macvan .JEBIGA VLAST SE MENJA ALI DRZAVNI PROJEKAT OSTAJE ISTI STRASNO!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter