0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Pokazali smo mnogo puta da imamo karakter i da možemo da odreagujemo

Objavljeno: 17.04.15 u 15:06

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je u petak da je svestan da njegove košarkaše čeka velika borba sa Partizanom u nastavku polufinalne serije plej-ofa Jadranske lige.

– Partizan je pokazao kvalitet i da uz veliko iskustvo koje poseduje igra dobro. Svesni smo da nas očekuje velika borba. Nije dobro zaboraviti ono što je bilo, treba se podsetiti grešaka. Puno puta smo pokazali da imamo karakter da možemo da odreagujemo, rekao je Radonjić novinarima u Beogradu, prenosi agencija Beta.

Rezultat nakon prva dva duela polufinalne serije Jadranske lige je 1:1, a u naredne dve utakmice domaćin će biti Partizan.

– Svesni smo grešaka i potrebno je da ih ispravimo i budemo mnogo bolji kako bismo bolje igrali i vratili brejk. Ambicija nam je da dođemo do pobede koja bi omogućila da se serija igra do kraja, kazao je Radonjić.

On je ocenio da će Partizan u naredna dva susreta biti u prednosti jer će igrati pred svojim navijačima, kao i to da je njegova ekipa spremna da se izbori sa tom situacijom.

– Znamo šta nas očekuje i spremni smo da iznesemo tu situaciju, rekao je Radonjić.

Treća utakmica počinje u subotu u 21.00 u hali Pionir.

Pogledajte na koji način treneri Crvene zvezde i Partizana Radonjić i Vujošević vode utakmice pored aut linije.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter