1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DOBRE VESTI: Zvezda posle dva meseca kompletna!

Objavljeno: 01.04.15 u 14:45

Košarkaši Crvene zvezde u sredu kreću put Kaunasa gde ih u petak od 18.45 čeka meč pretposlednjeg kola Top 16 faze Evrolige protiv Žalgirisa.

Dobra vest za crveno-bele je to što će trener Dejan Radonjić na raspolaganju imati sve igrače.

– Prvi put smo posle dva meseca u kompletnom sastavu. Najverovatnije ćemo u Litvaniju otići i sa Markusom Vilijamsom i sa Brankom Lazićem. Vilijams je konkurentan, Lazić je dugo pauzirao, ušao je u trenažni proces, a mi ćemo da se potrudimo da mu podignemo formu do plej-ofa. Tejić je, takođe, bio pod bolom u utakmici protiv Mega Leksa, ali je nastavio da igra, pa ćemo tek posle utakmice u Litvaniji odraditi kompletan trening u punom sastavu – istakao je Dejan Radonjić.

On se potom osvrnuo i na meč sa Žalgirisom.

– Očekujemo teško gostovanje, oni imaju pobedu više od nas i pobedili su nas u prvom meču. Imaju Andersona koji nas je namučio, zadao nam je mnogo problema u toj prvoj utakmici. On je dobar igrač, što je pokazao u celoj Top 16 fazi. U prvom meču su nas oni nadigrali, imali smo loš šut za tri poena, ušli smo u meč oslabljeni, bez Jovića i Dangubića, što je Žalgiris iskoristio, zahvaljujući svom kvalitetu i potencijalu. Mi ćemo ovaj meč, koji je bez značaja, odigrati jako motivisano, ne nedostaje nam motivacija – zaključio je Radonjić.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter