25
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IMAO ŠTA DA KAŽE: Marko Nikolić progovorio o otkazu

Objavljeno: 26.03.15 u 10:45

Nedavno smenjeni trener Partizana, Marko Nikolić, izjavio je da da je ponosan na činjenicu da je pobedio u dva puta pobedio u „večitom derbiju“.

On je naveo da ponosan na činjenicu da je radio u klubu te da klupu crno-belih napušta visoko podignutog čela.

– Čast mi je što sam bio deo Partizanove porodice. Ponosan sam zbog te činjenice, podjednako kao i na rezultate u prethodnom periodu. Odlazim visoko uzdignutog čela, kao pobednik u oba večita derbija i učesnik Lige Evrope, ostavljajući klub na liderskoj poziciji i u finalu Kupa Srbije – rekao je Nikolićza Žurnal i dodao:

– Svi ti podaci ostaće u mojoj biografiji i niko neće moći da ih izbriše iz klupske monografije Partizana. Igračima želim da završe započeti posao, hvala navijačima sa svih tribina stadiona u Humskoj, a Partizan ostaje u mom srcu. Bez obzira što više nisam na klupi, bodriću klub u kojem sam do juče radio – kazao je Nikolić.

Potsetimo, Nikolić je u sredu zvanično smenjen sa klupe Partizana.

hotsport.rs

0
0

25 Komentara

  1. Korektno kulturno i vaspitano od Marka Nikolića.Nova uprava načinila je loš potez a koliko će nas on koštati videćemo .

    0
    0
    Odgovori
  2. Gledam ove komentare i ne verujem,ko vas placa,takve glupe izjave ni od cigana ne mozes da cujes za ovog coveka.Podrska Marku Nikolicu

    0
    0
    Odgovori
  3. Posle Rasovica, koji nije hteo da pristane da proda titulu, dosao si ti KOJI JE PRISTAO i TO SI URADIO. Bio si na dobrom putu da i ovu predas lopovima iz rupe ali si sprecen. IDI I NIKAD VISE DA SE NE VRATIS, N I K A D !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Pucaj u centar ne okolisi,jedino Vujosevic,Bjelogrlic i DR.nele karajlic su pravi partizanovci bez obzira na novac i ucenu.Sustina je da si smenjen zbog leve kopacke a drugo mesto na tabeli koje je naredjeno iz vrha SNS si i ti sprovodio.Tako da moja braco grobari sve se zna Partizanu kup,Zvezdi titula sve sredjeno.Tako da prvenstvo i kup i ne moraju vise da se igraju za zelenim stolom odluceno kao i sto je Kosovo nezavisno a mi se nadamo…

    0
    0
    Odgovori
  5. U nasem fudbalu je sasvim normalna stvar da trener nakon nesto losijih rezultata izgubi mesto u timu.Zato smo i tu gde jesmo.Ne moze se sva krivica svaliti na njega,jer nije dobio adekvatna pojacanja,nakon odlaska Skuletica i Lazovica.Raspolozivi igracki kadar mu i nije bio na zavidnom nivou, tako da se ocekivala slabija igra Partizana u nastavku prvenstva.Nema ovom coveku sta veliko da se zameri.

    0
    0
    Odgovori
  6. Zamislite kolika mrznja prema Zvezdi sija iz ociju ovog coveka kada se ponosi da je pobedio Zvezdu dva puta,nesto citajuci biografije Branka Stankovica,Miljana Miljanica,Vujadina Boskova,moce Vukotica,Toze Veselinovica i ostalih legendi nisam naisao na podatak koliko su puta pobedili nekog od klubova velike cetvorke..Takav stav koji mu je izgleda najbitniji procice kao i Stanojevic koji je zbog patoloske mrznje prema Zvezdi ostao uskracen za mesto selektora bilo koje selekcije pri FSS,nikada nece dobiti glasove Zvezdinih legendi koje ipak znaju da se poklone velikim partizanovcima i odlicnim ljudima

    0
    0
    Odgovori
  7. Pop*** ga prepotentni podresku. Dobijas duletov sindrom, pusti zvezdu gledaj gde ces naci novi posao prevaro od trenera!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter