1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ SPUŠTA LOPTU: Parker je pravo pojačanje, sa Lukovićem bi sve bilo lakše

Objavljeno: 23.03.15 u 21:25

Neposredno po završetku utakmice protiv Napretka, igrane u okviru 20. kola Jelen Superlige, trener Crvene zvezde Nenad Lalatović je kritikovao svog prvog napadača Džošuu Parkera zbog njegove sebičnosti.

Međutim, dva dana kasnije mladi stručnjak je malo spustio loptu na zemlju i diplomatski objasnio u čemu je problem.

– Parker se opteretio malo golovima. Da nije bilo tako mogao je da zabeleži dve asistencije i da lakše dođemo do bodova. Međutim, on je pravo pojačanje, vredan je, radan, daje sebe na terenu i njegov doprinos je vidljiv. Prava je šteta što nemamo Lukovića. Sa njim bi sve bilo lakše i bolje, rekao je Lalatović za Novosti.

Kada je u pitanju Aleksandar Luković on je počeo sa laganim treninzima pošto je odbacio štaku koju je morao da koristi mesec dana posle operacije Ahilove tetive. Nova kontrola kod doktora Orave koji je uradio hiruški zahvat zakazana je za maj kada bi iskusni defanzivac trebalo da počne lagano da radi sa loptom.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. kaki lukovic crni lale pa zar nevidis da ti zvezdina deca donose pobede a ti si nula od trenera ,nemoze za svaku utakmicu da bude ista taktika ,pa ti nista neznas nemas ni uigrane prekide ni uigrane akcije pa sta mislis da se fudbal igra samo na silu ,a sada ste poceli da gueate matore igrace i da se na njima ugradjujete ,obnovite im karijeru i kao odu kao slobodni igraci a tu vi podelite debele pare sto ste ih prodali…………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter