4
Domaći fudbal

DA LI ĆE POSLE OVOG BITI NA RADARU ZVEZDE I PARTIZANA? U Mesijevom stilu oduševio celu Srbiju! (VIDEO)

Objavljeno: 21.03.15 u 12:44

U Prvoj ligi Srbije viđen jedan od najlepših golova na ovim prostorima u poslednjih nekoliko godina.  

Na meču između Radnika iz Surdulice i Kolubare, Stefan Vukmirović postigao je spektakularan pogodak u stilu Lionela Mesija. 

Bivši fudbaler Napretka, Jagodine, Slobode iz Užica, kragujevčakog Radničkog – 24-godišnji Vukmirović uzeo je loptu na oko 35 metara od gola i zatim krenuo u slalom, nanizao petoricu igrača i postigao pogodak. 

Očekivano, ovaj pogodak je postao hit na internetu, a kako je Radnik lider na tabeli Prve lige Srbije, Vukmirović bi naredne sezone na najjačoj sceni mogao da bude na radaru većih klubova u Jelen Superligi. 

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. na krilama zara i mladosti, inspirisan sopstvenim napretkom i zeljom da dovede svoj klub na prvo mesto na tabeli, napornim treninzima i vežbama, vođen od strane menadžerom sa izuzetnom vizijom, nastaju rezultati koji se retko sreću na najkvalitetnijim utakmicama. Bravo doktore Stefane

    0
    0
    Odgovori
  2. na krilama zara i mladosti, inspirisan sopstvenim napretkom i zeljom da dovede svoj klub na prvo mesto na tabeli, napornim treninzima i vežbama, vođen od strane menadžerom sa izuzetnom vizijom, nastaju rezultati koji se retko sreću na najkvalitetnijim utakmicama. Bravo doktore Stefane

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter