0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KAD DOLAZI PARTIZAN: I stadion u Podgorici bi bio mali

Objavljeno: 20.03.15 u 23:57

U nedelju od 19 sati na programu je meč 26. kola ABA lige između Budućnosti i Partizana, a koliko interesovanje vlada u Podgorici za tu utakmicu koja će odlučiti ko sa koje pozicije ide u plej-of, govori podatak već postoji trebovanje preko 10.000 ulaznica (kapacitet Morače je 4.200 mesta).

– Veliko je interesovanje za meč, da je i fudbalski stadion pod Goricom, bio bi mali da primi sve zainteresovane. Primili smo preko 10.000 zahteva za karte, a nismo u mogućnosti da svima izađemo u susret. Izvinjavamo se zbog toga kako navijačima Budućnost Volija, tako i navijačima Partizana, kojih u Crnoj Gori itekako ima. Pozivam sve na fer i sportsko držanje, kako bi sve proteklo u duhu fer pleja i sportske borbe, rekao je za Vijesti Slavko Radulović, direktor kluba iz Podgorice.

Kako se na društvenim mrežama već pojavljuju informacije sa sve fotografijama da su pojedini navijači Partizana iz Crne Gore došli do ulaznica lokalna policija je psremna d odgovori zadatku.

– Ovo je utakmica visokog rizika, Uprava policije je preduzela sve mere da ovaj sportski događaj prođe u najboljem redu. Urađeni su planovi i procene mogućih dešavanja, a angažovan je značajan broj policijskih snaga, službenika zaštitarskih službi. Siguran sam da ćemo obezbediti stabilan javni red i mir, sačuvati ličnu i imovinsku sigurnost svih koji se nađu u dvorani „Morača” i obezbediti da ovaj sportski događaj protekne u najboljem redu, kazao je načelnik za javni red i mir Uprave policije Duško Koprivica.

Podsećamo da će Partizan u Podgoricu u najjačem sastavu pošto je u međuvremenu izglađen nesporazum između trenera Duška Vujoševića i jednog od najboljih igrača Saše Pavlovića.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter