0
Tenis

INDIJAN VELS: Jelena Janković u polufinalu!

Objavljeno: 19.03.15 u 20:28

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u polufinale Mastersa u Indijan Velsu, pošto joj je meč predala Lesia Tursenko.

Ipak, da Ukrajinka nije predala meč Jelena bi se prošetala do polufinala. Naša teniserka je igrala sjajno i za svega 23 minuta je povela sa 1:0 u setovima – 6:1. Janković je brzo napravila dva brejka prednosti i načela je Tursenko.

U drugom setu Srpkinja je već na startu napravila brejk, a potom povela sa 2:0. Kada je protivnici oduzela još jedan servis bilo je jasno da će Jelena među četiri najbolje teniserke u Indijan Velsu. Ipak, protivnica našoj teniserki nije dozvolila da zabeleži ubedljiv trijumf, pošto je u šestom gemu posle povrede odlučila da preda meč.

U polufinalu Jelena Janković čeka bolju iz dvoboja Penete i Lisicki.

Dobra fomra srpske teniserke raduje i selektora Fed kup reprezentacije Tatjanu Ječmenicu, jer je Jelena Janković odlučila da se vrati pod zastavu Srbije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter