9
Domaći fudbal

POSLE ČETIRI GODINE: Partizan ponovo dobija velikog sponzora!? (ANKETA)

Objavljeno: 19.03.15 u 13:43

Fudbalski klub Partizan nakon četiri godine sklopio je dogovor sa novim velikim generalnim sponzorom.  

Iako je pre četiri godine tadašnjoj upravi sa Draganom Đurićem na čelu zamerano zbog natpisa Elektroprivreda Srbije na dresu, FK Partizan je sklopio ugovor o sponzorstvu sa Telekomom Srbija, koji će u predstojećem periodu stajati iz kluba iz Humske, prenosi Sport. 

Ovim povodom u Humsoj je u četvrtak u 15 časova zakazana i konferencija za medije, gde će biti predstavljeni svi detalji saradnje. 

Da li je saradnja sa Telekomom dobra za FK Partizan?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs

0
0

9 Komentara

  1. voleo bih da nisam u pravu , da je ovo PREVARA . ovo su mrvice ; cc 1,2 miliona ER-a na godinu i op dana , da se ucute GROBARI jer ce za zvezdinu evro-licencu da svi mi platimo-puknemo odmah 14 miliona ER-a . ako se zvezdi obezbedi evro-licenca bicu 100% u pravu . posle toga nam sledi jos zesca i teza pljacka do kraja maja i…bice ono : dok se zvezda spasava, Srbija propada . moj predlog je da se sva SPONZORSTVA za profi sport i profesionalne klubove ODMAH ukinu ( sva ta sredstva usmere ka bolesnim , gladnim, bez posla , prosvetarima, zdrastvu i ugrozenim penzionerima ). a oni koji od privatnika hoce i dalje da sponzorisu to moraju javno sa ciframa i duplo oporezovano . DOSTA VISE DA SE PROFITERI I MAFIJOM SVAKE VRSTE.. KOJA KRIJE IZA PARTIZANA I ZVEZDE .

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa u našem Partizanu ionako sede ciganski kadrovi tako da ovo spozorstvo od strane ciganskog provajdera je samo šarena laža.

    0
    0
    Odgovori
  3. Telekom je vec pokazao nedobronamernost prema nasem KK, a znamo kako je to u slucaju kluba iz Zeleznika, Radujko je clan uprave zvezde …
    Mislim da je ovo zamazivanje ociju kako bi se zvezdi dalo mnogo vise (kupila evropska licenca)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter