0
Evropske lige

RASNI STRELAC: Čiji je gol najlepši u osmini finala LŠ? Zna se… (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.15 u 20:51

UEFA je izabrala najlepši gol koji je postignut u prvim mečevima osmine finala Lige šampiona. Iznenadili biste se ko je strelac najlepšeg pogotka.

Celokupna akcija ekipe Čelsija i sjajna egzekucija Branislava Ivanovića u meču protiv PSŽ-a u Parizu proglašena je za najlepši pogodak u prvih osam utakmica osmine-finala Lige šampiona. Interesantno je da je kod ovog gola ‘Plavaca’ učestvovalo čak tri defanzivna igrača koji su se našli u srcu šestaesterca francuskog tima, iako je bio običan, pozicioni napad.

Džon Teri je u stilu beka centrirao u kazneni prostor, tu se našao drugi štoper Kejhil koji je petom loptu prosledio do Branislava Ivanovića, a ovaj vrhunskim trzajem glavom savladao Sirigua.

https://www.youtube.com/watch?v=pJOOwf7m-Cc

Domaći su kasnije uspeli da izjednače na 1:1 golom Edinsona Kavanija, a imali su priliku i da dođu do pobede, međutim na revanš u London dolaze bez prednosti. Taj meč igra se u sredu na ‘Stamford Bridžu’ od 20:45h.

hotsport.rs 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter