0
Tenis

MONTEREJ: Težak poraz Ane Ivanović u polufinalu

Objavljeno: 08.03.15 u 09:53

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u polufinalu turnira u Montereju od Karlon Garsije 2:0 (6:1, 6:4) i neće braniti krunu osvojenu prošle godine.

Ana nije izgubila nijedan set do polufinala, a onda je usledila noćna mora. Srpska teniserka poražena je za svega 55 minuta od ne tako poznate igračice iz Francuske. Karlon Garsija je odigrala meč karijere. Francuskinja je već na startu napravila brejk, da bi u šestom gemu ponovo oduzela servis Ani i završila posao u prvom setu sa 6:1.

Vidno uzdrmana Ana Ivanović nije imala snage da se vrati u meč. Podigla je nivo igre, ali nedovoljno za nešto bolji rezultat. Srpkinji je koncentracija skroz popustila u trećem gemu drugog seta, kada je Garsija treći put brejknula Anu i završila posao 6:4.

Za trofej u Montereju će se boriti Garsija i Timea Baščinski koja je savladala italijansku teniserku Saru Erani sa 2:1 (6:0, 4:6, 7:6).

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter