0
Košarka

EL ZA JUNIORE: Zvezda razbila Partizan i plasirala se na finalni turnir!

Objavljeno: 01.03.15 u 17:36

Juniori Crvene zvezde plasirali su se na završni turnir Evrolige za taj uzrast, pošto su u finalu kvalifikacionog turnira u Železniku savladalo ‘večitog’ rivala Partizan sa 73:51(19:13, 21:18, 13:10, 20:10).

Ovaj meč imao je interesantnu uvertiru, s obzirom da je prvi čovek kluba iz Železnika Nebojša Čović zabranio ulaz u halu navijačima Partizana. Međutim, pitanje je da li bi podrška sa tribina pomogla crno-belim juniorima, pošto su Zvezdini klinci danas igrali sjajno i potpuno zasluženo slavili trijumf.

Momci uzrasta do 18 godina koje sa klupe predvodi Slobodan Klipa potvrdili su svoju dominaciju u mlađim kategorijama, koja nije samo u Srbiji, već i u celoj Evropi, pošto će u Madridu od 14. do 17 maja braniti titulu najboljih na ‘Starom kontinentu’.

Na ovom meču crveno-beli su tokom čitavog meča imali prednost, koja je iz deonice u deonicu rasla. Posle 10 minuta je iznosila šest poena, na poluvremenu devet, a na kraju je razlika narasla do plus 22. Najbolji na ovom susretu bili su Nikola Popović sa 14, Aleksa Radanov sa 11 i Vojislav Stanković sa 10 poena iz pobedničkog tabora, dok su se u timu Aleksandra Bućana istakli Miloš Glišić sa 15, Slobodan Jovanović sa 12 i Mladen Armus sa 10 postignutih poena.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter