0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

TRL: Novi poraz Partizana

Objavljeno: 28.02.15 u 20:40

Vaterpolisti Partizana doživeli su novi poraz u Ligi za prvaka odnosno ukupno 18. kolu Triglav regionalne lige i to na gostovanju Jadranu u Herceg Novom – 11:9 (1:4, 3:0, 3:2, 4:3).

Odlično su crno-beli otvorili ovaj meč, baš kao i u duelu sa Mornarom, vodili su sa 4:1 nakon prvih osam minuta, ali su onda jednostavno stali u drugoj deonici i dozvolili rivalu da izjednači do poluvremena. Proradio je napad ekipe Vlade Vujasinovića u drugom poluvremenu, ali je zato odbrana bila veoma loša pa je uz sedam primljenih pet postignutih pogodaka bilo premalo čak i za bod.

Najefikasniji u redovima beogradskog kluba bio je Jakšić sa tri pogotka, Mandić i Gogov su postigli po dva, a Gilen i Tanasković po jedan. U pobedničkoj ekipi bolji od ostalih sa tri pogotka je bio Pješivac, po dva puta su mrežu tresli Baničević i Drašković, a po jednom Ukropina, Sekulić, Vidović i Sarić.

Na tabeli Partizan je na pretposlednjem mestu sa sedam osvojenih bodova, ali i utakmicom više od poslednjeplasirane Crvene zvezde, dok je Jadran preuzeo četvrtu poziciju od Mladosti koja u nedelju gostuje crveno-belima na bazenu 11. april (18 sati).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter