0
Domaći fudbal

Ne znam šta je poraz od Partizana

Objavljeno: 20.11.12 u 10:18

Mi smo narod koji se loži na te statistike i te neke tradicije i zanimljivosti. Tipa, Zvezda nikad nije pobedila, kad je utakmca igrana subotom u mesecu koji ima neparan broj dana, u toku prestupne godine u kojoj je Partizan bio prvi. Ili tako nešto slično.

Upravo zbog toga, podatak da defanzivac Crvene zvezde Uroš Spajić do sada nije izgubio nijednu utakmicu od Partizana deluje veoma zanimljivo.

Neko će reći, pa i odigrao je jedan derbi, tako da to i nije neka vest, ali poenta je u tome što Spajić ni u mlađim kategorijama nikad nije poražen od večitog rivala.

„Ne znam tačan broj, ali znam da sam odigrao mnogo derbija u mlađim kategorijama i nikada nismo izgubili. Taj trend se nastavio i u seniorskoj konkurenciji, a nadam se da će tako biti i u budućnosti“, kaže Spajić.

Kad već spominjemo te zanimljivosti, vredno je pomena i to da Milan Smiljanić svojevremeno nije izgubio nijedan derbi od Zvezde, pa je dobio prvi u seniorskoj konkurenciji, pa je onda izjavio kako su „zatvorili Marakanu“ i da „nikada neće izgubiti od Zvezde“, čime je prekinuo tu tradiciju.

Eto, za sujeverne dovoljno da kažu kako Spajić nije trebalo da se hvali time.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter