0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: Juve čeka Dortmund, Siti u derbiju s Barsom

Objavljeno: 24.02.15 u 11:04

Večeras u dobro poznatom terminu od 20:45 nastavlja se borba u najvalitetnijem evropskom fudbalskom takmičenju, Ligi šampiona.

Ekipa Juntusa će u Torinu dočekati ekipu Dortmunda, fenjeraša u Bundesligi, ali tim koji je sa uspehom prebrodio grupnu fazu Lige šampiona ostavivši sjajan utisak.

U torinu su svesni kvaliteta rivala koji im dolazi u goste i zbog toga pozivaju na oprez:

– Pravo je čudo kako je Dortmund na poslednjem mestu u Bundesligi. To je tim koji poseduje kvalitet isto kao i Juventus i njihova pozicija na tabeli nemačke lige ne sme nikoga da prevari – upozorio je na oprez trener „Stare dameMasimijano Alegri.

U drugom meču večeri navijači širom sveta imaće prilike da uživaju u dvoboju ekipa koje zajedno vrede milijardu i „kusur“ evra. Nema sumnje da Siti konačno želi trijumf kako bi šeicima evropskim uspesima opravdali do sada uložene novce.

Sa druge strane ambicije tima sa Nou Kampa su identične iz godine u godinu i ništa osim osvajanja trofeja se ne može opisati kao uspeh za tim koji u svojim redovima ima jednog od najvećih fudbalera svih vremena, Lionela Mesija.

– Ne smatram da je Barselona favorit. Obe ekipe imaju identične ambicije i planove i žele do same završnice. Svi znamo kakve igrače ima Siti – kazao je Luis Enrike.

Ko će izboriti bolji rezultat za revanš utakmice, saznaćemo večeras od 20:45. Budite prvi uz Hotsport

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter