0
Evropske lige

NA SVE SPREMNI: Igrači Parme će sami finansirati odlazak na meč

Objavljeno: 23.02.15 u 17:23

Parma je odložila meč prethodnog kola protiv Udinezea, jer klub zbog katastrofalne finansijske situacije nije mogao da plati troškove.

Utakmica 25. kola Serije A između Đenove i Parme zakazana je za nedelju, 1. mart, od 15.00 sati.

– Počinjemo sa pripremama za meč protiv Đenove i ukoliko ne bude organizovanog prevoza, skupićemo se u pet ili šest automobila i tako ćemo otputovati – rekao je kapiten Alesandro  Lukareli, kao i da bi za parmu igrao i u amatereskom rangu..

Parma je na začelju tabele sa 10 poena, igrači nisu primili platu cele sezone, klub je za dva meseca dva puta menjao rukovodstvo… Lukareli je pored bivše uprave za haos u klubu optužio i institucije, pre svih FS Italije koji je dozvolio brojne sumnjice transakcije u Parmi. Pomoć od pet miliona evra najavio je Fudbalski savez Italije, dok je predsednik Sampdorije Masimo Ferero pozvao čelne ljude svih klubova iz Serije A da pomognu Parmi kako bi klub završio sezonu na terenu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter