0
Domaći fudbal

ŠKULETIĆ: Glavni cilj u životu mi je bio da zaigram u Partizanu!

Objavljeno: 19.02.15 u 19:45

Bivši napadač Partizana Petar Škuletić je u razgovoru sa ruskim medijima spomenuo koji su ga sve klubovi želeli ove zime i kako je na kraju završio baš u moskovskoj Lokomotivi.

– Sporting iz Lisabona i Volfsburg su me želeli, a najkonkretniji je bio Lil. Pokazali su veliku želju da me dovedu, čak sam potpisao i predugovor, ali se na kraju promenila uprava u Partizanu i novi čelnici nisu bili zadovoljni ponudom Lila. Rekli su mi da me neće pustiti za ponudu manju od 4.000.000 evra. Na kraju je Lokomotiva poslala zadovoljavajuću ponudu – rekao je Škuletić.

Spominjala se i Kina?
– Automatski sam odbio tu opciju. Upropastio bih karijeru da sam to uradio sada. Možda kada budem imao 34 godine.

Gde sebe vidite jednoga dana?
– Engleska mi je omiljena fudbalska zemlja, a generalno, većinu ciljeva sam ostvario u karijeri. Glavni cilj mi je bio da zaigram u Partizanu i uspeo sam. Drug icilj mi je bio da pređem u neku jaču ligu. Prelaskom u Lokomotivu sam uspeo i u tome.

Petru će mnogo pomoći društvo sa prostora bivše Juge, Božović, Pejčinović i Ćorluka. Aklimatizacija će biti lakša.

– Kada sam čuo za ponudu Lokomotive, znao sam da moram da je prihvatim. Pričao sam i sa nekim iskusnijim saigračima poput Danka Lazovića, Branka Ilića ili Nikole Drinčića.

Inače, Škuletić je danas debitovao u dresu moskovske Lokomotive, u prijateljskom meču protiv Amkara i pretrpeo poraz od 2:0.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter