8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Rajković je Zvezdina budućnost, doneo sam pravu odluku (VIDEO)

Objavljeno: 14.02.15 u 21:15

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Nenad Lalatović, bio je zadovoljan nakon utakmice protiv beloruskog šampiona, ekipe BATE Borisov.

– Mislim da je ovo bila jedna lepa utakmica, protiv veoma jakog i kvalitetnog protivnika koji je učesnik Lige Šampiona u poslednjih šest godina. Moji igrači su odigrali jako dobru utakmicu, imali su pristup kako smo se i dogovorili u svlačionici. Igrali su onako kako treba – jako je bitno da na utakmicama pruže ono što vežbamo na treninzima. Parker je danas postigao oba gola, ali to je sve plod kolektivne igre Crvene zvezde. Kod prvog gola je sjajno napao prostor nakon centaršuta, a posle nakon visokog presinga postigao i drugi. Ali, opet, meni je od rezultata bitnije kako igrači trče, kako se kreću i kako ispunjavaju zahteve koje postavim pred njih, i veoma sam zadovoljan kako su danas odigrali i čestitam im na pobedi – rekao je Lalatović.

Crvena zvezda je zabeležila dobre rezultate i protiv klubova koji su učesnici Lige Šampiona. Uz to, računajući sve utakmice, nije zabeležila nijedan poraz.

– Mi u stručnom štabu se malo šalimo, govorimo kako smo pobedili Rubin i BATE, učesnike Lige Šampiona, dok smo sa Metalistom remizirali, pa smo, eto, “prošli” tu mini grupu. Ali, šalu na stranu, igračima sam rekao da je bitno da ispunjavaju zahteve koje postavljamo pred njih. A za nas je najbitnije to prvo kolo, ovo se sve zaboravlja. Jako sam zadovljan kako su moji igrači odradili pripreme, idemo zadovoljni za Beograd, i nadamo se da ćemo ovako igrati i na proleće.

Kapitenska traka se na današnjoj utakmici našla na ruci Predraga Rajkovića.

– Rajković će biti kapiten Crvene zvezde na proleće. Rajković je budućnost kluba, neko na koga ozbiljno računamo da u narednih par godina bude u klubu, najbolji je mladi golman u Srbiji, u Evropi, „A“ reprezentativac je, i mislim da sam doneo pravu odluku i da sam izabrao pravog kapitena – rekao je Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

  1. Da li to baš svi vi u NAŠEM klubu morate da igrate kako Terza mafijaš svira? Sramno. Gde vam je etika i ljudsko dostojanstvo? Nikada se Zvezda nije ponašala tako bezdušno prema svojim igračima. Brukate jedan od najvećih Svetskih klubova.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ispravna odluka Lalatovicu ..rezultati su tu ,imate igru samo naprijed dobro ste pripremljeni to se vidi po ovim pripremnim utakmicama..Terza radi dobar posao moja puna podrska .Niko nije Bogom dan pa ni Lazovic ..

    0
    0
    Odgovori
  3. Ispravna odluka Lalatovicu ..rezultati su tu ,imate igru samo naprijed dobro ste pripremljeni to se vidi po ovim pripremnim utakmicama..Terza radi dobar posao izgleda ..

    0
    0
    Odgovori
  4. Jesi bre poltroncina Terziceva,kako te nije sramota!?Balavac da bude kapiten a Lazovicu sipak,velika sramota za klub i verne navijace[ne huligane]!

    0
    0
    Odgovori
  5. Sram Vas bilo uzeli ste Lazovicu traku covek je tu otkad je pocela Zvezda da dohvatna dno sa finansijama a vi tako prema njemu.svaki dinar treba da vam uzme.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter