0
Evropske lige

MATIĆ: Premijer liga nam je prioritet

Objavljeno: 11.02.15 u 11:12

Fudblaer Čelsija i srspki reprezentativac Nemanja Matić izjavio je da je londonskim Plavcima najvažnije ove sezone da stignu do titule u Premijer ligi.

– Ostala su nam još tri takmičenja, ali da budem iskren, Premijer liga je ključna za klub, a i za navijače je titula najvažnija – rekao je Matić i potom se osvrnuo na činjenicu da Čelsi čeka obračun u finalu Karling kupa sa Totenhemom, ali i na osminu finala Lige šampiona gde ekipu Žozea Murinja očekuje dvoboj sa Pari Sen Žermenom.

– Pokušaćemo da osvojimo domaću titulu, a onda da vidimo šta će se događati u Ligi šampiona i u finalu Kupa – verujem da će meč sa Totenhemom biti interesantan i težak – naglasio je Matić.

Ekipa Plavaca u sredu igra sa Evertonom, a na toj utakmici se na teren vraća Dijego Kosta:

– Svaki igrač nam je potreban, ali Fabregas i Kosta posebno. Nedostaju nam, znamo tom, ali imamo dovoljno dobre igrače da se borimo i bez njih. Imamo tim od 25 igrača i srećan sam jer su svi pokazali da se na njih može računati – poručio je Matić.

Tim srpskog veziste je bez pomoći Fabregasa i Koste odigrao 1:1 sa Sitijem kod kuće, a zatim je savladao Aston Vilu u gostima sa 2:1.

– Čelsi uvek igra na isti način, nezavisno od toga ko je na terenu. Borimo se jedni za druge i to je najvažnije. Želimo da nastavimo u tom ritmu, a dobro je što će sada i Fabregas i Kosta biti svežiji – podvukao je Matić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter