1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POBEDA SARAJEVA NAJNORMALNIJA STVAR: Najjači smo na Balkanu, Partizanu smo otvorili oči!

Objavljeno: 09.02.15 u 16:08

Došlo je vreme kada je to normalna stvar… Sarajevo je u subotu sa 1:0 savladalo crno-bele u pripremnoj utakmici u Antaliji,  a sportski direktor Abdulah Ibraković se za „Dnevni avaz“zapitao zašto je to izazvalo toliku pažnju, kao da je u pitanju nekakva senzacija.

– Kakva utakmica? Sa Partizanom? To je prošlost i nije to nikakvo iznenađenje. Trenutno smo bolji i kvalitetniji od Partizana. Naš tim je trenutno jedan od najjačih na Balkanu. U Partizanu su zbunjeni, potcenjivali su nas, a onda smo im otvorili oči – rekao je Ibraković sarajevskom dnevniku.

Sarajevo je minimalcem savladalo ukrajinski Metalist, a očekuju ih duelo sa Poli Temišvarom iz Rumunije i jermenskim Širakom.

Partizan je u subotu izgubio od Sarajeva (1:0), a prethodno od moskovskog Dinama i bečke Austrije, oba puta sa po 4:1, dok su crno-beli sa Cirihom odigrali nerešeno – 2:2. Posle Anžija, sa kojim igraju danas od 16.00 sati, očekuju ih dueli sa Liteksom, Mariborom i Đerom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter