0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA U BELEKU: Remi sa Metalistom, povredio se i Avramovski

Objavljeno: 07.02.15 u 17:50

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su bez golova sa ukrajinskim Metalistom u trećoj proveri na pripremama u Beleku. Posle Lukovića, glavobolju treneru Lalatoviću zadaće i povreda Danijela Avramovskog.

U veoma čvrstom duelu između Crvene zvezde i Metalista iz Harkiva nije viđeno puno lepih poteza, što se može pripisati i periodu priprema u kojem se nalaze obe ekipe. Luka Jović je u devetom minutu imao priliku da dovede Beograđane u vođstvo, ali je njegov šut završio preko gola.

U 26. minutu nova povreda igrača Crvene zvezde. U jednom od duela Danijel Avramovski se požalio na bol, zbog čega je odmah zamenjen Milošem Bosančićem, a ostaje da se vidi kolika težina povrede makedonskog internacionalca.

Luka Jović je imao još jednu priliku krajem prvog poluvremena, ali se istakao golman ukrajinske ekipe. U nastavku se probudio Aleksandar Katai, kritikovan od strane Nenada Lalatovića. Pokazao je deo iz svog repertoara driblinga, ali je golman Metalista pratio njegov prodor i uspešno intervenisao.

U poslednjih pola sata igre Ukrajinci su preuzeli kontrolu igre i sa bili agilniji u pokušajima da savladaju golmana Trkunju. Najbliži su bili u 82. minutu kada je Gumenjuk šutirao sa 20 metara, gađao rašlje Trkuljinog gola, ali je bio za malo neprecizan.

Do kraja je ostalo 0:0, a Nenad Lalatović najviše će biti nezadovoljan još jednom povredom svog igrača. Početni sastavi obe ekipe:

Crvena zvezda: Trkulja, Pavićević, Stojanović, Mbođ, Đorđević, Grujić, Avramovski, Ristić, Katai, Jović, Salami.

Metalist: Goryainov, Kulakov, Ishchenko, Berisha, Wheat, Kovalchuk, Krasnopyorov, Edmar, Nazarenko, Reception, Ahmed

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter