4
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ŠKUNTELAR OTKRIO: Pratim dešavanja u Zvezdi, miran sam zbog ostanka u Partizanu

Objavljeno: 07.02.15 u 09:23

Tokom ove zime svi oni koji prate fudbal bili su svedoci jedne od većih transfer-saga. Naime, transfer Petra Škuletića iz Partizana u francuski Lil već je, praktično, bio završen.

Međutim, u poslednjem trenutku nova uprava odlučila je da stopira taj dogovor i sve je potom palo u vodu. Međutim, Škuletić, uprkos svemu što se u javnosti moglo čuti, nije nezadovoljan zbog ostanka u crno-belom.

Barem tako kaže.

– Nije prvi put da mi se nešto tako dešava u karijeri, s tim što je sada situacija bila specifična, jer su u igri bili veliki klubovi sa zapada, pa i istoka i ozbiljan novac. Možda ne bih ni gubio balans da natezanje nije trajalo toliko dugo. Praktično od prvog dana sam dospeo u žižu javnosti, bio na korak od Lila, pa je sve stalo. Taman sam prešao preko toga i pomirio se sa ostankom, ponovo je počela priča i ponudama, pa se i klub oglasio i rekao da mogu da idem ukoliko neko „istrese“ određenu svotu novca. Sve se opet „zavrtelo“ i trajalo do poslednjeg dana prelaznog roka. Bilo mi je jasno da je klub odbijao neke ponude i da definitivno ostajem- kaže Škuletić, prenosi Sport.

Upitan na koji način gleda na sve što se dogodilo, Škuletić odgovara bez povišenog tona:

– Potpuno mirno, jer nemir zapravo unose sve te priče. Kada se sve završilo kao da sam postao drugi čovek. Niti razmišljam o odlasku, niti žalim što se to nije dogodilo. Ko zna zašto je to dobro. Partizan je moj jedini interes i koncentrisan sam samo na to da doprinesem klubu koliko god više mogu. Želim da osvojim titulu i ne samo to, već želim i trofej u Kupu, duplu krunu, koja će staviti tačku na uspešnu sezonu – istakao je popularni Škuntelar.

On je dodao i da su crno-beli u nastavku JSL kvalitetniji tim nego što su bili u jesenjem delu:

– Izuzev Vojislava Stankovića, Isamela Fofane i Danila Pantića svi smo na okupu. Umesto njih su došla tri ozbiljna pojačanja, koja će sigurno dodatno povećati konkurenciju i podići kvalitet igre. Tako da slabiji sigurno ne možemo da budemo, nego samo jači. Bitno je da se uigramo na pravi način, odnosno da poboljšamo neke detalje u igri, za koje nismo imali vremena u prvom delu sezone, jer je raspored bio previše zgusnut. Najteži deo rada je prošao, sada su pred nama utakmice gotovo svaki drugi dan i dovoljno vremena da nastavak takmičenja dočekamo spremni – poručio je Škuletić.

On je dodao i da „iz medija prati dešavanja u taboru Crvene zvezde“:

– Pratim dešavanja u Zvezdi. ali samo ono što uhvatim u medijima. Vidim da su se pojačali. Tek smo na pola puta, iako je prednost od šest bodova zaista dobra. No, ništa ne garantuje ukoliko ne budemo fokusirani na krajnji cilj. I, smatram da nije samo Crvena zvezda takmac za titulu, tu su Vojvodina i još nekoliko timova, koji će sigurno krojiti tabelu. Dobra okolnost po nas je i činjenica da nam raspored prilično ide na ruku, pošto većinu mečeva igramo u Beogradu, ali najbitnije je da sve neizvesnosti reševamo na terenu, pravim odnosnom prema igri i dresu koji nosimo. Ukoliko ispunimo taj uslov, nemamo razloga nikoga da se plašimo – jasan je Petar Škuletić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter