0
Evropske lige

VILIJAN: Želimo da osvojimo trofeje u svim takmičenjima

Objavljeno: 07.02.15 u 08:22

Ofanzivni vezista Čelsija, Braziliac Vilijan, uveren je trenutno igra najbolji fudbal u svojoj karijeri.

Ekipa Čelsija nalazi se u šampionskoj trci sa Mančester Sitijem, a jedno od glavnih oružja Žozea Murinja ove sezone jeste upravo Vilijan.

– Rekao bih da su ovo najbolji trenci u mojoj karijeri. Nikada u životu nisam bio na ovom nivou. Konstatno napredujem i razvijam svoju igru. Jako sam srećan da igram za klub kao što je Čelsi. Moj san je bio da dođem i takmičim se u jakoj ligi poput Premijer lige – kazao je Vilijan.

Nakon 23 kola, ekipa londonskih „plavaca“ zauzima „pol“ poziciju na tabeli Premijer lige sa pet bodova više u odnosu na „građane“. Vilijan naglašava da je upravo zbog toga i doša u Čelsi:

– Došao sam u Čelsi da osvajam titule i trenutno smo blizu jedne. Mislim da sam uhvatio momenat, a u glavu sam uvrteo jednu misao da ne treba da se opuštam. Ne barem kada je reč o osećaju slobode na terenu. Čak i kada sam se ustalio u prvu postavu, želeo sam da napredujem još više – ističe Brazilac.

On je dodao da je plan Čelsija da osvoji sva takmičenja u kojima trenutno nastupa:

– Razmišljamo u pravcu da želimo da osvojimo svako takmičenje u kojem igramo. Imamo jaku ekipu za tako nešto. Svesni smo našeg kvaliteta. Ipak, u istom trenu svi znamo koliko je teško podići sve trofeje. Imaćemo jake protivnike u Ligi šmapiona, ali ukoliko prođemo prvog, ponovo će nam naredni biti sve teži – svestan stanja je Vilijan.

On je dodao i da Čelsi takođe ima kvalitetne i snažne rivale u ostalim takmičenjima, ali i da četa Žozea Murinja neće odstupiti od svog kursa budući da imaju kvalitet za uspeh.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter