0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Igrači ispunjavaju sve što tražim

Objavljeno: 05.02.15 u 10:33

Šef sturke Crvene zvezde Nenad Lalatović bio je zadovoljan izdanjem svojih izabranika na pripremnoj utakmici sa Olimpijom koja je završena nerešenim rezultatom 1:1.Mladi trener i nekadašnji kapiten crveno-belih posle utakmice je izrazio zadovoljstvo zbog svega viđenog tokom 90 minuta:

– Zadovoljan sam. To se odnosi, pre svega, na prvo poluvreme. Igrači su ispunili sve što smo tražili. Dali smo lep gol, imali smo još dve dobre šanse, veći posed lopte, završavali akcije sa trojicom-četvoricom igrača – rekao je Lalatović.

Šef Zvezdine struke je dodao i da su oba tima imala odličan pristup utakmici, kao i da je u drugom poluvremenu odlučio da igračima zameni lokacije na terenu:

– To je ono što tražim od igrača. Imali su maksimalan pristup u utakmici u kojoj su oba tima želela pobedu, pa je bilo dosta oštrih duela. Kada je reč o drugom poluvremenu, donekle mogu da budem zadovoljan, ali naglašavam da sam igračima menjao pozicije. Tako je Luka Jović igrao desno, Marko Grujić se našao na poziciji štopera, pošto nisam imao centralnog igrača, a Vukašin Jovanović je bio bek, što nisu njihove prirodne pozicije. Primili smo gol iz prekida u drugom delu i imali dve polušanse koje nismo iskoristili – jasan je Lalatović.

Kao i na utakmicama u Sloveniji, i u  Turskoj su dva različita tima dobila priliku po 45 minuta.

– Posle ove utakmice više neće biti tako. Sada će jedan tim igrati 90 minuta protiv Rubina iz Kazanja, a dan kasnije će drugi dobiti priliku protiv Metalista iz Harkova  – podvukao je Lalatović.

Utakmicu sa Olimpijkom su propustili golman Predrag Rajković i iskusni štoper Savo Pavićević zbog lakših povreda, ali će već narednih dana trenirati punom snagom. Naredna provera crveno-belih je sa Rubinom iz Kaznja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter