0
Domaći fudbal

zbog diplomskog

U kafanu samo…

Objavljeno: 12.09.12 u 14:58

Noćni izlasci Milana Smiljanića i emotivne i svakakve druge veze s raznim srpskim lepoticama ili onima koje misle da to jesu, odavno više nije vest. Sad je vest da Lola je Lola u poslednja tri meseca izašao samo jednom i to onda kad je slavio završetak fakulteta.

– U poslednja tri meseca sam izašao jednom i to s dozvolom trenera, kada sam diplomirao na fakultetu. Svašta sam prošao u životu i donekle sam oguglao na sve te nebuloze koje se pojavljuju po tabloidima.

Ali, ne može da bude svejedno kada vam se fotografija od ko zna kada pojavi u javnosti i piše da ste noć pre toga bili tu i tu, a prespavao sam u sportskom centru, jer je trening ujutru.

I to gledam kao deo prošlosti, neka piše ko šta želi, trener zna šta može da očekuje od mene, zna i da može da računa na mene, ostalo me ne interesuje – kaže Smiljanić, koji trenutno nije u prvom planu kod trenera Partizana Vladimira Vermezovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter