6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KO JE VIŠAK: Lalatović ‘kreše’ spisak prvotimaca

Objavljeno: 29.01.15 u 13:35

Trener Crvene zvezde Nenad lalatović najavio je da će na drugi deo priprema koji će crveno-beli odraditi u Turskoj povesti samo 18 igrača i četiri golmana pa se postavlja pitanje ko će od njih ukupno 29 koliko ih je bilo u Sloveniji otpasti sa spiska.

Navedenim igračima bi trebalo dodati i Fuada Salamija koji je zbog problema sa vizom ostao u Beogradu, ali će sasvim sigurno putovati u Tursku tako da će osmorica sa prvobitnog spiska biti višak.

Za sada je gotovo izvesno da će na pozajmicu otići Nikola Antić i to najverovatnije u Novi Pazar, a vrlo moguće je da će njegovim stopama i Stefan Đorđević. Još uvek najjasnije šta se dešava sa transferima Daraka Lazića u Gent odnosno Aleksandra Kovačevića u neki od nemačkih klubova (Ajntraht ili Štutgart).

Darko Lazović će ipak i prolećni deo sezone provesti u Crvenoj zvezdi, a najveća gužva je upravo u veznom redu gde je Lalatović praktično na slatkim mukama, ali nikako da pronađe dobitnu kombinaciju. Jedini za kojeg postoji koliko toliko interesovanje je Marko Grujić koji je na radaru Udinezea i Rome.

Gužva je i u poslednjoj liniji pšto je dolaskom Aleksandra Lukovića gotovo izvesno da će on uz Sava Pavićevića činiti štoperski tandem tako da će Novak Martinović, Mamadu Mbođ, Vukašin Jovanović, Darko Lazić i Bogdan Planić šansu dobijati na kašičicu odnosno neko od njih će definitivno morati na pozajmicu.

Ništa bolja situacija sa viškom igrača nije ni u špicu napada pošto Lalatović forsira formaciju sa samo jednim isturenim napadačem, a ima ih čak trojicu koji su klasične devetke – Luku Jovića, Fuada Salamija i đorđa Despotovića, dok Džošua Parker može da igra i u veznom redu.

Od igrača koji su bili na prvom delu priprema u Sloveniji Filip Manojlović je prvi pik za pozajmicu.

Evo i spiska od 29 igrača koji su bili u Sloveniji: Predrag Rajković, Damir Kahriman, Marko Trkulja, Marko Petković, Aleksandar Luković, Darko Lazić, Bogdan Planić, Saša Stojanović, Darko Lazović, Luka Jović, Danijel Avramovski, Savo Pavićević, Nikola Antić, Mamadu Mbođ, Stefan Đorđević, Novak Martinović, Miloš Cvetković, Miloš Bosančić, Filip Manojlović, Džošua Parker, Mihajlo Ristić, Aleksanadar Katai, Vukan Savićević, Vukašin Jovanović, Dušan Anđelković, Marko Grujić, Nenad Gavrić, Aleksandar Kovačević i Đorđe Despotović.

Ko po vašem mišljenju ne zaslužuje priliku odnosno trebalo bi da drugi deo sezone provede na pozajmici?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
6 Komentara
  1. E ovako, na pozajmicu, tj. na kaljenje, treba poslati: Filipa Manojlovica (jaci tim prve lige Srbije), Luku Jovica (jaci tim prve lige Srbije), Vukasina Jovanovica (Super liga), Nikolu Antica (Super Liga), Novaka Martinovica (Istocna Evropa) i Vukana Savicevica (Negde u inostranstvo u neki slabiji klub, da stekne samopouzdanje).
    Prva postava 4-2-3-1:
    Rajkovic; Andjelkovic, Lukovic, Pavicevic, Cvetkovic (Petkovic kad se vrati); Grujic, Ristic, Parker, Stojanovic, Lazovic; i Salami.
    Ovo je iskljucivo moje misljenje, pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  2. E ovako, na pozajmicu, tj. na kaljenje, treba poslati: Filipa Manojlovica (jaci tim prve lige Srbije), LukU Jovica (jaci tim prve lige Srbije), Vukasina Jovanovica (Super liga), Nikolu Antica (Super Liga), Novaka Martinovica (Istocna Evropa) i Vukana Savicevica (Negde u inostranstvo u neki slabiji klub, da stekne samopouzdanje).
    Prva postava 4-2-3-1:
    Rajkovic; Andjelkovic, Lukovic, Pavicevic, Cvetkovic (Petkovic kad se vrati); Grujic, Ristic, Parker, Stojanovic, Lazovic i Salami.
    Ovo je iskljucivo moje misljenje, pozdrav!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter