0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EL: Zvezda želi prvu pobedu u Top 16 fazi

Objavljeno: 29.01.15 u 09:10

Košarkaši Crvene zvezde će večeras od 20.45 u hali Pionir dočekati Albu u petom kolu Top 16 faze Evrolige. Crveno-belima je pobeda imperativ, mada kako kaže Dejan Radonjić timu iz Berlina ne treba pretiti.

– Tim Albe je sastavljen tako da kolektivni duh bude baš izražen. Od kontrole igre plejmejkera do unutrašnje igre gde nemaju dominantnog igrača. Međutim sa igračima koji su nominalno četvorke došli su do pozicije da budu kvalitetniji na petici jer odlično koriste brzinu i atletske sposobnosti. Oni pokušavaju da iskoriste te prednosti, a razlike između naša dva tima su očigledne. Na nama je da pokušamo da ostvarimo te prednosti, da odigramo dobro, da napadački steknemo određene prednosti i da na kraju budemo zadovoljni – kratko je zastao Radonjić i potom dodao:

– Na njihovu čvrstu igru moramo da odgovorimo istom merom. Nama je to do sada donosilo kvalitet iako u Top 16 možda nije izgledalo tako. Ipak mislim da možemo da budemo dovoljno kvalitetni da protiv Albe u tome možemo da im pariramo. Moramo da iskoristimo naše prednosti u razlici u timovima. Da li će se to valorizovati kroz šut koji je u Podgorici bio na visokom nivou u drugom poluvremenu, a sa kojim smo u nekim mečevim aimali problem, ostaje da se vidi. Ali, to su stvari koje se dešavaju tokom sezone. Puno komponeti mora biti prisutno kako bi se savladala Alba.

CRVENA ZVEZDA – ALBA 20.45

Hala: Pionir. Kapacitet: 7.500.

CRVENA ZVEZDA: Vilijams, Rebić, Lazić, Dangubić, Jović, Kalinić, Mitorivć, Blažič, Marjanović, Cirbes, Dženkins, Tejić.
ALBA:Gifi, King, Tabu, Vargas, Banić, Reding, Volfart, Stojanovski, Renfor, Vagner, Meklin, Radošević, Hamonds.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter