0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SMETNJE NA VEZAMA: Lalatović ga želi, Terzić ga neće

Objavljeno: 28.01.15 u 21:32

Tokom ove zime u Crvenu zvezde je stiglo šest novih igrača, malo je nedostajalo da dođu još i Rade Krunić i Vladimir Jovović, ali čini se da tu nije kraj pošto trener Lalatović ima još jednu želju.

Radi se o fudbaleru Napretka Nikoli Trujiću kojeg je mladi stručnjak trenirao dok je vodio Kruševljane, ali za kojeg je Zvezdan Terzić rekao da nije prihvatljiv jer je Partizanovac.

– Razgovarao sam sa nekim ljudima koji brinu o njegovim interesima, ali niko iz kluba još uvek nije stupio u kontakt sa njim. Radi se o kvalitetnom igraču i jako ga cenim, rekao je Lalatović za Mondo.

Šef stručnog štaba srpskog šampiona je takođe najavio da će klub najverovatnije prodati jednog ili dvojicu igrača, ne govoreći o imenima, kako bi mogao da se preživi prolećni deo sezone odnosno kako bi igrači i zaposleni u Zvezdi redovno dobijali plate i ne bi bili nezadovoljni.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter