2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GRUJIĆ ZA HOTSPORT: Načuo sam za interesovanje Italijana

Objavljeno: 28.01.15 u 20:11

Povodom informacije koja se danas pojavila u medijima da je mladi fudbaler Marko Grujić na izlaznim vratima Crvene zvezde, te da su za njega zainteresovani italijanski klubovi Roma i Udineze on je u izjavi za hotsport.rs objasnio šta je zapravo istina.

– Načuo sam da postoji interesovanje Italijana, ali sa mnom lično niko nije razgovarao. Interesovanje stranih klubova prija, ali meni je želja da se nametnem treneru Lalatoviću, da budem standardan u prolećnom delu sezone, a za posle ćemo da vidimo. Lično sam protiv toga da mladi igrači odlaze prerano u inostranstvo, pa ne bih voleo da odem iz Zvezde pre isteka ugovora, koji imam do leta 2016. godine, rekao je Grujić za naš portal.

Podsećamo da je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nedavno izjavio da su svi igrači na prodaju pa tako i najmlađi među njima i to po „bagatelnoj“ ceni od 1,5 miliona evra pa ukoliko Udineze ili Roma toliki novac ponude mogu da vode mladog vezistu.

Katarina Kostić – hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter